Showbiz

#relatii vedete #casatorii vedete #alexandre eram #andreea esca

Adevarul despre cum l-a cucerit Andreea Esca pe sotul ei. Ea a facut primul pas!

Andreea Esca si sotul sau, Alexandre Eram, s-au casatorit in urma cu 17 ani. Povestea lor de dragoste a inceput absolut intamplator, la o petrecere, unde vedeta TV l-a remarcat pe omul de afaceri pentru... frumusetea lui! 

Fosta sotie a lui Adrian Sarbu, Lavinia, le-a facut cunostinta, dupa ce Andreea Esca s-a interesat discret despre Alexandre Eram. Prezentatoarea admite faptul ca nu i-a fost usor sa-l cucereasca pe actualul sau sot. 

”L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franța, avea varianta să se ducă într-o țară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină și să ajute țara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu țara noastră, mama lui fiind franțuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăiește la Paris." a declarat Andreea Esca pentru revista Tango.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului