Showbiz

#mic dejun #mic dejun sanatos #cori gramescu

Afla secretele unui mic dejun sanatos de la Cori Gramescu!

Cori Gramescu este una din cele mai apreciate antrenoare de fitness din Romania. Ea sustine ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si nu trebuie neglijata niciodata.

Antrenoarea vedetelor a marturisit ca nu are obiceiul sa sara prea des peste prima masa a zilei, chiar daca se grabeste. Eventual, Cori isi ia in masina o sticla cu kefir cu semnite.

"Mananc adesea in jurul orei 8 dimineata, dar daca ma grabesc, sar peste masa. Imi iau cafeaua in masina si eventual o sticla de kefir cu seminte, in cazul in care ma apuca brusc foamea. Adesea mananc rosii, ardei, castraveti, 1-2 felii de branza si uneori ou ecologic. Nu-mi lipseste niciodata cafeaua sau ceaiul negru", a declarat Cori.

Antrenoarea de fitness recomanda ca la micul dejun sa fie consumata o cantitate mai mare de proteine, iar cea mai usoara varianta ar fi prepararea unei omlete cu legume, care sa fie gatita apoi la cuptor.

Sursa foto: meme.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare