Showbiz

# Valentina Pelinel sarcina #divort Cristi Borcea #copil cristi borcea #cristi borcea

Alina Borcea, din nou la puscarie. Cristi Borcea s-a razgandit!

Ca in fiecare weekend, Alina Borcea isi face datoria de sotie si se prezinta la penitenciar, pentru a-si vizita sotul. Daca saptamana trecuta a aparut fara verigheta, de data aceasta a venit si cu cei doi copii, dar si cu nasul Gigi Becali. Acesta din urma, impreuna cu Cristi Borcea, ar fi incercat sa o convinga pe Alina ca nimeni nu vrea sa divorteze.

A petrecut doua ore jumatate la Penitenciarul Jilava, impreuna cu cei doi copii si sotul sau. Alaturi le-a fost si nasul Gigi Becali. Se pare ca fostul dinamovist s-ar fi razgandit si nu mai vrea sa dovorteze, insa i-a cerut Alinei sa nu mai faca declaratii vizavi de o ruptura intre ei, scrie ziarul Click. “Nu se pune problema unui divorţ între noi. Vreau să se termine cu speculaţiile. Nu am vorbit despre divorţ. Eu îmi iubesc soţul şi soţul meu mă iubeşte. Aşa cum am mai spus, eu nu am soţ de lăsat. Problema cea mai mare este că George Alexandru pleacă de fiecare dată în hohote de la tatăl lui. A plâns şi data trecută”, a declarat Alina Borcea pentru Antena Stars.

 

Totusi, faptul ca Alina a renuntat pentru putin timp la verigheta si inelul de logodna ar fi fost motiv de sarbatoare pentru Valentina Pelinel, care s-a oferit sa-i pregateasca lui Cristi Borcea actele de divort, mai scrie click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare