Showbiz

#david bryan #nastere #copil #alyssa milano

Alyssa Milano a nascut

Actrita Alyssa Milano si sotul ei, David Bugliari, sunt fericitii parinti al primului loc copil. Baietelul ce va purta numele Milo Thomas Bugliari a venit pe lune ieri.

"Alyssa si sotul ei David sunt onorati sa anunte nasterea fiului lor, Milo Thomas Bugliari. Milo Thomas s-a nascut pe 31 august, a cantarit 3,2 kilograme si a masurat 48 de centimetri", a declarat un reprezentant al cuplului.

Alyssa Milano a tinut sa le multumeasca fanilor care i-au trimis mesaje de felicitare: "Va multumesc tuturor pentru urarile de bine dedicate fiului meu Milo. Inima mea s-a triplat. Il iubesc mai mult decat toate frunzele dintr-un copac ", a scris aceasta pe Twitter.

Actrita, care s-a casatorit cu David in 2009, in ciuda faptului ca era insarcinata in ultimele luni, a refuzat sa aleaga un nume pentru baietelul ei, spunand ca il va alege atunci cand micutul va veni pe lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare