Showbiz

#Anca Serea #spital #anemie #boala

Anca Serea, noi marturisiri despre starea sa de sanatate: "Am facut transfuzie de sange"

Anca Serea s-a confruntat in ultimele saptamani cu probleme mari de sanatate. Fostei prezentatoare i s-a facut rau in Bulgaria, unde se afla impreuna cu sotul sau si a juns la spital, unde a petrecut doua saptamani. 

Anca are o anemie severa de mai multi ani si a decis sa consulte un medic hematolog.

"Aveam o stare de slabiciune accentuata care ma punea in dificultate mai ales atunci cand aveam nevoie sa fac niste actiuni de-astea mai rapide, cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu stiu, cand aveam o zi mai agitat," a povestit Anca Serea la emisiunea "La Maruta."

Anca Serea: "Am avut momente in care am fost foarte descumpanita"

Vedeta a promis ca sanatatea va fi o prioritate atat pentru ea, cat si pentru familia ei, mai ales dupa ultima experienta, care a speriat-o foarte tare.

"Ma rog la Dumnezeu sa fim cu totii sanatosi. M-am speriat foarte tare. Am avut niste momente in care am fost foarte descumpanita. Mai ales in timpul noptii, pentru ca nu e usor sa stai intr-o rezerva singura, inchisa. In primul rand, din cauza covidului, accesul nu este permis celor dragi si am stat acum aproape doua saptamani internata.

Am facut o transfuzie de sange, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a facut transfuzia de sange pentru ca aveam hemoglobina foarte scazuta.


Nivelul fierului si al hemoglobinei trebuia sa fie ridicat in organismul meu pentru ca altfel nu se mai oxigenează corect creierul, anumite functii sunt incetinite, etc. Nu as vrea sa se inteleaga ca sunt intr-o stare deplorabila. Restul analizelor sunt perfecte," a adaugat Anca Serea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului