Showbiz

# copii andra #prima zi de scoala #andra

Ziua pe care Andra nu o va uita niciodata

Andra si Catalin Maruta au trecut ieri prin toate emotiile posibile. Cantareata chiar mai mult decat sotul ei. Ea a vrut sa impartaseasca cu fanii emotia teribila pe care a simtit-o cand David, copilul cel mare al cuplului, a inceput scoala.

Andra Maruta a fost coplesita de emotii, ieri, cand fiul sau David a inceput prima zi de scoala. „Prima zi de școală nu se uită niciodată! Ca mama, pot sa va spun că nu ai cum să nu fii emoționata! David nu o să uite niciodată această zi, dar nici eu…”, a explicat Andra.

"Prima zi de scoala, prima tabara, prima prietena... Astea nu se uita niciodata. Azi baiatul meu incepe un nou capitol, scoala, iar eu sper sa ii placa fiecare moment! Bafta, David!", a scris si Maruta pe Facebook.

Cantareata a postat pe unul dintre conturile sale de socializare un filmulet in care merge cu fiul sau catre ceremonia de deschidere a anului scolar. Andra s-a asortat cu fiul sau, astfel ca a fost imbracata intr-o pereche de pantaloni negri si o camasa alba. Cu ochelarii pe nas, vedeta a aratat ca o scolarita langa fiul sau. 

Andra Maruta este o femeie implinita pe toate planurile. Munca de ani de zile a facut-o sa devina cantareata cunoscuta care este astazi. Andra este casatorita cu prezentatorul de televiziune Catalin Maruta, ei au impreuna doi copii frumosi, Eva si David.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare