Showbiz

#divort #andra #catalin maruta #showbiz #vedete intern #divort Andra Maruta #romanii au talent

Andra si Catalin Maruta isi spun adio? 3 detalii care dezvaluie un divort fabricat

Un scandal monden de proportii parea sa ia nastere zilele trecute. Tabloidele anuntau cu titluri de-o schioapa ca Andra si Catalin Maruta divorteaza. Nimic mai fals. Dupa cateva zile de "nelinisti" pentru fanii cuplului, cei doi au venit cu precizari si au declarat sus si tare ca e o inventie. Dar de unde a pornit totul si, mai exact, cine are de castigat de pe urma acestei sarade?

1. Contextul nefavorabil

"Bomba in showbiz!", "Divortul anului!", "Andra si Catalin Maruta divorteaza!" titrau, in urma cu doua saptamani, ziarele de cancan. Totul a pornit de la o declaratie postata pe contul de Facebook al carui titular pare sa fie Catalin. "Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Andra o voi anunta pe Facebook", scria realizatorul TV.

Toata presa a interpretat fraza ca fiind sfarsitul relatiei dintre el si sotia sa. Stirea venea in contextul in care numele televiziunii la care cei doi lucreaza era vehiculat intr-un adevarat scandal public. Nume grele din Pro TV paraseau rand pe rand postul in favoarea altor televiziuni comerciale. Pana si despre Andreea Esca, un simbol al postului din Pache Protopopescu, se vorbea in acel moment ca ar fi gata sa plece de la pupitrul stirilor care au consacrat-o. Iar presupusul "divort" a abatut, cel putin pentru o vreme, atentia jurnalistilor de la acest scandal. In favoarea altuia, ce-i drept, dar cu mai mari sanse de empatizare din partea fanilor cuplului.

CITESTE SI: Burlaci celebri. Unii au fost "luati", altii sunt inca disponibili

Ce nume de copii sunt interzise in lume si de ce


2. Dezmintiri tardive

Adevarata sau nu, cert este ca informatia a fost dezmintita abia 24 de ore mai tarziu de cei doi protagonisti. Timp suficient ca ea sa se raspandeasca in toata media si pe site-urile de socializare si sa starneasca emotii si supozitii de tot felul. Catalin a scris ca, de fapt, contul de Facebook pe care a aparut informatia nu i-ar apartine si ca cineva rau intentionat a lansat bomba. "Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata" a fost reactia lui Maruta. "S-a ajuns prea departe cu minciunile din ziare!" a fost si reactia Andrei.

3. Declaratii siropoase

Si atunci cand parea ca lucrurile s­-au lamurit, pentru ca trecuse deja o saptamana de la "vestea-soc", cei doi au tinut sa readuca in prim­-plan relatia lor perfecta. De Paste, atat Andra, cat si Catalin au postat pe conturile de socializare imagini in care pozau in familia perfecta, fotografii insotite de declaratii reciproce de dragoste. Imediat, ziarele si site-­urile de monden au preluat aceste fotografii, prilej de o serie noua de articole in care cei doi sunt personajele principale.
 
Si ca si cum nu ar fi fost suficient, vineri seara s­-au consumat alte doua momente demne de scenariul unei telenovele. In timpul emisiunii "La Maruta", Andra a intrat pe nepusa masa in studio "doar" ca sa promoveze ce-a de­-a treia semifinala a emisiunii "Romanii au talent". A fost, evident, un motiv in plus pentru a-­i spune lui Catalin in fata intregii audiente cat de mult il iubeste. Cateva ore mai tarziu, chiar in timpul emisiunii la care artista este jurat, Andra a mai spus o mdata raspicat: "Catalin, te iubesc! Sotul meu este viata mea!". Imediat dupa declaratia de dragoste a Andrei, pe  scena, langa Smiley si Bartos si-­a facut aparitia nimeni altul decat Maruta, care i­-a intors imediat declaratia de dragoste: "Am venit aici sa ii spun si eu ca o iubesc foarte tare!".
 
Si astfel, in doua saptamani, numarul articolelor despre problemele celebrului cuplu si apoi despre dragostea dintre cele doua vedete a depasit cu mult seria de articole despre problemele cu care se confrunta trustul Media Pro.

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare