Showbiz

#copil #catalin maruta #andra

Andra si Catalin Maruta vor copii cat mai repede

Andra si Catalin Maruta isi doresc foarte mult sa devina parinti. La un an de cand s-au casatorit cei doi vor cat mai repede macar un bebelus.

Sotia lui Catalin Maruta a simtit nevoia sa anunte in mod public ca nu este insarcinata, asa cum se zvoneste in ultima perioada in presa mondena. Andra a spus ca isi doreste foarte mult sa devina mama, insa acest lucru nu s-a intamplat deocamdata.

"Amandoi iubim copiii foarte mult si ne dorim cat mai repede unul sau doi", a declarat vedeta la emisiunea "Weekend cu Monica Dascalu". Potrivit Libertatea, ea a precizat faptul ca nu este de acord cu ideea ca un copil iti influenteaza negativ cariera, ci mai degraba te implineste ca om.

Artista considera ca o viata de familie implinita se reflecta pozitiv si in latura profesionala, astfel ca atat ea, cat si Catalin vor un copil, despre care cred ca i-ar implini in viata de familie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului