Showbiz

# certuri andre #andreea antonescu #andreea balan

Andreea Balan, despre cum era sa se ia la bataie cu Andreea Antonescu

Andreea Balan a dezvaluit intr-un jurnal deschis pe site-ul sau oficial, www.andreeab.ro, ca a avut nenumarate certuri cu partenera ei, Andreea Antonescu, despre care toata lumea credea ca ii este cea mai buna prietena. In spatele scenei putin a lipsit ca fetele sa se ia la bataie. 

"Prima cearta intre noi doua a avut loc atunci cand in studio ea a numarat cuvintele din textul unei piese, si a observat ca eu am mai multe decat ea”, si-a inceput povestirea blondina, care apoi a dat si alte exemple care au dus la neintelegeri intre ele, citeaza wowbiz.ro. "Am ajuns in punctul de a ne bate!", ar mai fi spus ea.

"Am inceput sa ne certam de la haine (majoritatea ideilor fiind ale ei si ale mamei sale), si de fiecare data cand veneam eu cu o idee, nu era buna, fiind acuzata ca o copiez. Am continuat cu discutiile referitoare la coregrafii (majoritatea fiind facute de mine), unele miscari nedorind sa le accepte. Apoi de la texte si impartirea lor, ea dorind sa-si asume creditul si pentru textele facute de tatal meu. Existau cateodata 2 - 3 luni in care nu ne vorbeam si nu ne salutam, dar in scena paream cele mai bune prietene. Nu stiu de ce si in spatele scenei nu ne mai suportam…", a spus Andreea Balan pe site-ul ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare