Showbiz

#George Burcea #iubit #andreea balan

Andreea Balan nu vrea sa mai auda de barbati: "Nu-mi caut un nou iubit!"

Andreea Balan a introdus actele de divort si asteapta sa devina o femeie libera. Cantareata s-a separat de sotul sau, George Burcea, in urma cu 4 luni, la doar o jumatate de an dupa nunta.

Cel care a pus punct casniciei a fost tatal fetitelor sale, spunandu-i ca nu o mai iubeste. Andreea Balan a marturisit ca intre ea si tatal fetitelor sale nu mai exista cale de impacare, pentru ca nu se mai poate repara absolut nimic.

"Nu imi caut iubit"

Chiar daca va fi o femeie fara obligatii dupa pronuntarea divortului, Andreea Balan a marturisit ca nu isi doreste un barbat in viata sa prea curand. Ea prefera sa se dedice cresterii micutelor sale, Ella si Clara, si merge la terapie.

"Nu-mi caut un nou iubit! Si nu trebuie sa cautam un nou iubit imediat ce iesim dintr-o relatie. Si nu trebuie sa cautam, in general. Sunt foarte multe relatii care se bazeaza pe dependenta emotionala, depresia iti provoaca astfel de momente. Cred ca o femeie este cu adevarat inteleapta după 35 de ani," a spus artista raspicat intr-un vlog nou.

Andreea Balan, mesaj pentru fostul sot

Dezamagita profund de barbatul cu care credea ca isi va petrece toata viata si isi va creste fetitele,  Andreea Balan i-a transmis un mesaj cu subinteles acestuia, prin intermediul unei piese care se numeste "Am crezut in basme".

"O piesa de suflet despre mine, despre iubire si despre basme 📽 #AmCrezutInBasme #newvideo," a scris Andreea Balan pe Instagram.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare