Showbiz

#andreea balan #showbiz #mihaela borcea #vedete intern #Misty #amante prietene #Corina Dragulescu

Andreea Balan si Misty, aliate impotriva lui Keo. Alte iubite oficiale care s-au imprietenit cu amantele

Lumea mondena e plina de surprize. Cine ar fi crezut vreodata ca femeile inselate se pot imprieteni cu amantele? Ei, bine, se poate. Si cum de la dragoste la ura nu e decat un pas, se pare ca si de la dispret la prietenie se face cam tot atat.

Andreea Balan si Misty

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Sursa foto: bzi.ro

Greu de decis. Cam asta a fost in sufletul lui Keo ani in sir in care nu a reusit sa se desprinda nici de Andreea Balan si nici sa o dea uitarii pe Alexandra Pavel. Doar ca atunci cand cele doua rivale au aflat una de alta, in ciuda tuturor asteptarilor, s-au aliat. Initiativa i-a apartinut Andreei, care atunci cand si-a dat seama ca este inselata, a incercat sa o traga de partea ei pe Misty si sa-l desfiinteze pe fostul iubit.

Alexandra Pavel, cea cunoscuta mai degraba dupa numele de scena Misty, a acceptat sa intre in jocul facut de artista si sa se intalneasca cu ea. Misty a povestit ca ajunsesera sa devina confidente si sa isi faca marturisiri intime. "Am discutat foarte mult, inclusiv ce faceam cu el in pat. Ea m-a intrebat si mi-a povestit si ea. Am vorbit ca intre fete", a povestit Misty in emisiunea WOWbiz. Iar artistului nici prin cap nu-i trecea ce faceau cele doua iubite ale sale.

CITESTE SI:

Barbatii, tinta sagetilor otravite ale fostelor neveste
Avertisment dur: urmeaza furtuni, inundatii si calduri mistuitoare!
Doua din trei femei folosesc prea mult fard. Ce cred, de fapt, barbatii


Alina si Mihaela Borcea

 

 

 

Sursa foto: cugetliber.ro

Dupa ce a fost inselata ani in sir, apoi parasita pentru femeia cu 20 de ani mai tanara, Mihaela Borcea a avut puterea sa treaca peste dezamagirea crunta si sa isi ierte fostul barbat, dar si pe amanta acestuia. Acum, Mihaela, fosta sotie a lui Cristian Borcea, este prietena la catarama cu Alina, actuala sotie a omului de afaceri.

Cele doua se ocupa de businessurile barbatului din viata lor cata vreme acesta se afla in puscarie, unde are de ispasit peste sase ani in Dosarul Transferurilor.

"Nu suntem rivale, ci mai mult decat prietene. Suntem o familie", a spus Alina pentru click.ro. "Ne ajutam. Afacerile pe care le-a creat sunt pe maini bune", a continuat Mihaela.

Larisa si Corina Dragulescu

Sursa foto: cancan.ro

Cateva fotografii in care fostul sportiv Marian Dragulescu se afla pe plaja impreuna cu fosta nevasta, Larisa, dar si cu actuala sotie, Corina, au starnit rumoare in randul publicului. Cele doua se inteleg de minune si se pare ca nu au nimic de impartit, chiar daca au fost amandoua femeile aceluiasi barbat. "Imi plac picioarele ei. Imi place ca este o femeie ambitioasa, care a realizat ceva pentru copiii ei", a spus actuala doamna Dragulescu, despre fosta, semn ca au ingropat securea razboiului.

Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare