Showbiz

#andreea banica #costum de baie #bicicleta

Andreea Banica, biciclista in costum de baie

Andreea Banica a facut o declaratie suprinzatoare intr-un interviu acordat postului Music Channel: cand era mica, tatal ei o trimitea la plaja pe bicicleta , imbracata doar in costum de baie .

“Cand eram mica mergeam la plaja pe bicicleta in costum de baie si aveam si un catel care alerga dupa mine, asa ca toata lumea ma stia. Acum nu cred ca as mai face asa ceva pentru ca ma stie toata lumea”, a declarat cantareata.

Andreea Banica va pleca pe data de 4 octombrie intr-un turneu de doua saptamani in Bulgaria, o tara unde este extrem de iubita.

"Ma bucur ca sunt atat de iubita de vecinii nostri. Sunt mandra ca melodia «Samba» se afla de mai bine de zece saptamani pe primul loc in topurile muzicale de acolo, iar « Love in Brasil » pe locul sase. Astept cu nerabdare sa plec in acest turneu, pentru ca mereu am fost primita cu multa caldura in Bulgaria", a declarat cantareata pentru click.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului