Showbiz

Andreea Esca a cantat pe scena Salii Palatului cu Horia Brenciu

Andreea Esca le-a pregatit fanilor ei o surpriza de proportii. Desi spune ca nu se pricepe la muzica, vedeta Pro TV a urcat pe scena Salii Palatului si a cantat alaturi de Horia Brenciu una dintre piesele ei preferate.

In prezenta unui public numeros si cu emotiile de rigoare, Andreea Esca si juratul emisiunii "Vocea Romaniei" au interpretat celebra melodie "Champs Elysees", a lui Joe Dassin.

Aceasta a fost doar una dintre suprizele pregatite de Horia Brenciu la ultimul sau concert din acest an sustinut la Sala Palatului.

Horia a tinut sa le precizeze fanilor sai ca o cunoaste pe Andreea Esca inca de pe vremea cand stirista abia facea primii pasi in mass-media, apoi a marturisit ca vede in Andreea o prietena adevarata.

In urma prestatiei muzicale, Andreea Esca a starnit ropote de aplauze din partea spectatorilor, inclusiv din partea copiilor si a sotului, aflati si ei in sala.

Sursa foto: mediafax.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare