Showbiz

#showbiz #andreea marin #scandal #stefan banica #simona patruleasa #vedete intern

Andreea Marin a scapat de bataile fostului sot, dar nu si de scandalurile in care Banica Jr e implicat. Patruleasa iese la atac

Razboiul dintre Sabin Ivanof, sotul Simonei Patruleasa, si Stefan Banica a capatat o turnura neasteptata, iar la mijloc a picat nimeni alta decat Andreea Marin, fosta sotie a cantaretului. Cuplul Ivanof-Patruleasa a facut declaratii publice in care s-a spus ca "zana surprizelor" manca frecvent bataie pe vremea cand era sotia lui Banica.

Sabin Ivanof si Stefan Banica se judeca de mai bine de un an, marul discordiei fiind un bloc construit intr-o zona centrala a Capitalei. Ivanof a investit aproape 1,4 milioane de euro in cladirea de locuinte, iar solistul 1,7 milioane de euro. Cand s-a pus problema intabularii imobilului, Stefan Banica s-ar fi opus, motiv pentru care nici apartamentele nu au putut fi vandute. Ivanof l-a dat in judecata pe Banica, cerandu-i despagubiri.

Si pentru ca scandalul sa fie cat mai spumos, sotii Ivanof au iesit la atac. Dupa ce zilele trecute Sabin Ivanof a povestit ca Stefan Banica o umilea si o jignea pe Andreea Marin, acum a venit randul Simonei Patruleasa sa iasa cu declaratii calomniatoare.

"Am tacut pana acum, pentru ca am tot sperat ca vom rezolva aceasta situatie in mod civilizat. Domnul Stefan Banica apare la TV si spune numai minciuni. Cum sa declare ca sotul meu l-a obligat sa se imprumute la banca, pentru ca mai apoi sa afirme ca noi nu eram prieteni, ca doar ne cunostea... asa? Ce om s-ar imprumuta la banca de un milion si ceva de euro pentru o simpla cunostinta?", a declarat Simona pentru libertatea.ro.

Nemultumirea sotilor Ivanof s-a transformat in atacuri dure. Zilele trecute, Sabin Ivanof a declarat ca a fost de fata cand Banica a batut-o pe fosta lui sotie.


Sursa foto: citynews.ro

Citeste si: Ce cantareata a devenit recent mamica!
Despartire cu noroc. Ce afaceri banoase fac vedetele dupa divort

Cum arata Carmen Bruma la doar cateva zile dupa ce a nascut!


"El pozeaza in baiat de treaba, dar isi batea nevasta. Am fost in multe concedii alaturi de ei. El o batea des pe Andreea, dar ea nu putea sa faca plangere pentru ca o santaja cu creditul acesta. De-abia astept sa ma dea in judecata si sa aduc probe in sprijinul afirmatiilor mele", a declarat Sabin la Romania TV.

Stefan Banica jr si Andreea Marin nu au vrut sa comenteze afirmatiile sotilor Ivanof. Cu toate acestea, anul trecut, Andreea a vorbit despre violenta domestica, lasand sa se inteleaga ca ea insasi a cazut victima unui astfel de comportament. "Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament", a spus Andreea Marin.

Sursa foto: myconfidential.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare