Showbiz

#relatii Andreea Marin #iubit Andreea Marin #andreea marin

Andreea Marin despre barbatul din viata ei: "Ma veti vedea de mana cu un om asumat"

In ultima vreme, despre viata amoroasa a Andreei Marin s-a tot speculat, in mare parte datorita indiciilor pe care le-a lasat vedeta sau a declaratiilor apropiatilor despre viata ei. Adevarul despre barbatul sau barbatii care ar gravita acum in jurul ei, il spune chiar Andreea Marin. 

Andreea Marin a decis sa faca lumina in valtoarea declaratiilor despre viata sa amoroasa. Ea a publicat un mesaj pe pagina personala de Facebook. „Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relație pe săptămână, azi aici, maine pe un alt continent, azi cu omul negru, maine cu cel alb, marimea buzunarului doar ramane aceeasi – musai „un afacerist bogat”! În fanteziile celor ce nu pot dormi, caci nu au liniste decat – macar imaginar – în patul meu, sunt cea mai „descurcareata ” femeie, libera fara limite, cazand mereu in picioare. De arătat cu degetul, insa, caci asa da bine, stim, nu stim despre ce vorbim.

Adevarul e dezamagitor, din pacate: nu e nici strain, nici african, nu il gasesti nici de mână cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divortat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar facute cu bunavointa si urari de bine, nu fac fata realității. Aceasta e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet si-n strălucirea de pe chip, am învățat o lecție, discretia, mai bună decât naivitatea mărturisilor deschise, din păcate.  Va veni ziua când mă veti vedea, fireste, de mana cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atat. Viata te învață”, a scris Andreea Marin în mediul virtual.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare