Showbiz

Andreea Spataru, o noua cucerire

Blonda de la National tv si-a gasit fericirea in bratele lui Ciprian Nistor , un afacerist din provincie cu care Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, a avut o relatie de doar cateva luni, sustine Cancan.

Recent, Andreea Spataru a fost auzita povestind pe holurile televiziunii ca relatia ei notorie cu Ion "Boschet" s-a terminat, in sfarsit. Aceasta nu este prima despartire a vedetei de "Boschet", dar este prima oara cand in ecuatie apare un nou barbat.

Potrivit surselor, Andreea l-a cunoscut pe Ciprian in urma cu mai multe luni, cand a primit propunerea de a deveni imagine intr-unul dintre proiectele lui imobiliare. A urmat o intalnire la Timisoara, unde s-a semnat contractul si s-a facut sedinta foto, si, brusc, au aparut primele zvonuri cu privire la faptul ca ar fi impreuna.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului