Showbiz

Andreia de la Trident implineste 29 de ani

Andreia, lidera trupei Trident, este dezamagita pentru ca nu are unde sa se distreze alaturi de colegele de trupa astazi, de ziua ei, povesteste Gardianul. Blonda, care implineste 29 de ani, va merge cu prietenii la un restaurant , cu toate ca i-ar fi placut foarte mult sa chefuiasca intr-un club.

Doar la restaurant

“Seara, voi iesi cu prietenii si fetele din trupa la un restaurant. Planuisem sa mergem intr-un club sa ne distram, doar ca astazi este miercuri si nu sunt localuri deschise. O sa incercam maine seara”, a declarat cantareata.

Ii plac florile

Andreia a asteptat cu sufletul la gura aceasta zi speciala, si nu neaparat ca sa primeasca cadouri, ci mai degraba pentru flori. “Sunt innebunita dupa . Mi-as umple casa cu ele si abia asteptam ziua mea ca sa primesc multe astfel de flori”, a mai spus blonda. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului