Showbiz

#vedete #showbiz #x-factor #melodii celebre #artisti consacrati #vocea

VIDEO Anonimi care au eclipsat cu vocile lor artisti consacrati

Pe langa talent, pentru a te lansa in lumina reflectoarelor, ai nevoie si de putin noroc. Voci superbe se ascund in lumea intreaga, insa multe persoane nu au avut oportunitatea si, poate, nici curajul sa isi arate talentul lumii intregi. Totusi, in ciuda inhibitiei, mai multi anonimi au iesit la rampa cu cateva prestatii uimitoare, prin care au demonstrat ca de multe ori vedetele consacrate si adorate de o lume intreaga pot fi eclipsate de talentul pe care il au niste oameni obisnuiti. Iata cativa anonimi care au uimit cu vocile lor chiar si pe cei mai renumiti artisti din lume:

1. Soldatul american cu voce de inger

Un tanar soldat american a devenit de curand senzatia internetului dupa ce a interpretat dumnezeieste melodia "Stay" a celebrei cantarete Rihanna. Acesta canta perfect melodia artistei, iar cele mai multe comentarii pe care le-au lasat utilizatorii pe YouTube sunt extrem de emotionante, multi dintre cei care au ascultat melodia sustinand chiar ca tanarul canta melodia Rhainnei mult mai bine decat ea.


 

2. James Arthur, o aparitie de senzatie la X Factor UK

Tanarul James Arthur este una dintre putinele persoane anonime care au avut curajul sa iasa in lumina reflectoarelor pentru a arata ca lumii intregi ca inca mai exista talente ascunse, care depasesc cu mult chiar si pe cei mai apreciati artisti. James a fost o aparitie timida in cadrul show-ului "X Factor" din Marea Britanie, insa pe parcursului emisiunii tanarul a dovedit ca este un real talent si ca descoperirea sa a adus lumii muzicale inca un artist de exceptie.

James Arthur a avut prestatii uimitoare, insa piesa pe care a cantat-o in marea finala, "Impossible", a cantaretei Shontelle, a demonstrat ca acesta intrece cu mult prin calitatile sale vocale chiar si pe cei mai renumiti artisti.


 

3. Fabian Andreas, un artist pop complet

Fabian Andreas este un tanar de 17 ani din Australia care a uimit juriul emisiunii "X Factor" anul acesta, prin prezenta sa extrem de placuta, dar si cu o interpretare de exceptie a melodiei "Because of you", a lui Ne-Yo.




Sursa foto: huffingtonpost.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare