Showbiz

#alexandra stan #3rei sud est #cristina spatar #showbiz #genius #revenire artisti #vedete con umbra #Sweet Kiss

Artistii de care ti-a fost dor revin in forta! 5 nume grele care cauta succesul de altadata

Cand ai muzica in sange, cu greu poti renunta la ea, iar cand mai faci si cariera in domeniu, este de la sine inteles de ce nu te poti detasa de acest "viciu". Asa se face ca in ultima vreme avem parte de tot mai multe reveniri in forta in muzica romaneasca! Iata numele grele care cauta succesul de altadata. Crezi ca vor reusi sa-si atinga scopul?

1. 3rei Sud-Est

Trupa 3rei Sud-Est, una dintre cele mai de succes formatii dance din Romania, revine in muzica dupa mai bine de 5 ani de pauza. Noul single se numeste "Emotii" si ar trebui sa fie cheia catre succesul de altadata. Melodia pastreaza stilul inconfundabil 3rei Sud-Est si se adreseaza atat fanilor fideli ai trupei, cat si publicului tanar.





2. Oana de la Genius

Cine nu isi aminteste cu drag de melodiile trupei Genius? "Macho Man", "Orasul trist" sau "Ciocolata" sunt doar cateva dintre melodiile cu care formatia a dat lovitura, insa totul s-a sfarsit in anul 2001, cand componentii au decis sa se desparta. Dupa mai bine de 10 ani, solista Oana Vincu este decisa sa revina in muzica si cauta succesul de altadata cu piesa "Patul gol", un featuring cu Gabriel Cotabita.




3. Cristina Spatar

Dupa o incercare esuata de a reveni in prim-planul muzicii romanesti in urma cu 3 ani, Cristina Spatar, regina R&B, este pregatita sa cucereasca topurile cu un nou single, intitulat "Zambesc". Piesa este produsa de Smiley si de fabrica lui de hituri, HaHaHa Production, asa ca succesul nu se va lasa asteptat.





4. Nicoleta de la Sweet Kiss

In urma cu 10 ani, Nicoleta Aneni cucerea topurile din Romania cu melodia "Alin Alin". La acea vreme, artista era cunoscuta ca Nicoleta de la Sweet Kiss, insa dupa mai bine de 10 ani de absenta, ea revine cu un nume de scena nou, Annely Cole, si un single nou, "Si totul va fi bine".






5. Alexandra Stan

Inca nu a lansat niciun single dupa incidentul de vara trecuta, dar Alexandra Stan anunta ca este pe cale sa scoata o piesa care va cuceri din nou topurile, asa cum a facut "Mr Saxobeat". Artista se afla in Los Angeles si colaboreaza cu producatori americani, pentru a fi sigura ca va redobandi succesul de altadata.



 

Citeste si:

Talia subtire cu multa cheltuiala se tine - Ce sume fabuloase au investit vedetele noastre in imaginea lor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului