Showbiz

#madonna #nico #loredana groza #showbiz #dana savuica #vedete intern

Asa mame, asa fiice! 4 vedete stilate si odraslele lor

Mamele se afla mereu in lumina reflectoarelor, iar fiicele lor par sa le mosteneasca dorinta de celebritate. Iata 4 mame-vedeta si fetele lor, care le copiaza stilul:

Nico si Andra



Nico si Andra sunt mama si fiica, dar arata mai degraba ca doua surori. Fiica artistei are 24 de ani si a defilat de cateva ori pe podiumurile de moda in postura de manechin, chiar si alaturi de mama sa. Chiar daca a absolvit Dreptul, tanara se pare ca are si veleitati de stilist. Andra nu ezita sa-i spuna mamei sale atunci cand crede ca nu si-a ales hainele potrivite. Drept multumire, artista se gandeste chiar sa isi sprijine fiica pentru a-si deschide un mic magazin sau un atelier de croitorie.

Dana Savuica si Julie



O fiica extrem de sexy are si Dana Savuica. Julie, in varsta de 21 de ani, se pare ca este nascuta sa traiasca in lumina reflectoarelor, precum mama sa. Mandra de atuurile sale, tanara posteaza adesea pe conturile sale de socializare fotografii care demonstreaza ca ii mosteneste Danei calitatile.

Julie a mostenit pasiunea mamei ei pentru moda, iar acum se pregateste de lansarea propriei linii de haine si accesorii, numita Juliette.

Citeste si:

3 dive care s-au lecuit de barbatii bogati

Porecle de vedete. Cum sunt alintate celebritatile

Invitatii la nunta Oanei Roman au dat bir cu fugitii. Lista s-a micsorat dramatic!



Loredana si Elena



16 ani are fiica Loredanei Groza. Elena Boncea isi imita mama inca de mica. "Este foarte pasionata. Canta absolut tot timpul cand vine de la scoala si inainte sa plece la scoala. Asa ca e marea ei dragoste. Incerc sa-i dau Elenei cateva lectii de canto, dar, deh, e mai greu sa iei lectii de la mama", a spus Loredana pentru wowbiz.ro. Cat priveste stilul vestimentar, se pare ca cele doua au gusturi comune. Merg impreuna la cumparaturi, se sfatuiesc si chiar isi imprumuta hainele una de la cealalta.

Madonna si Lourdes



Lourdes a fost nascuta si crescuta de o mama superstar, asa ca era normal sa devina la randul ei o vedeta. Ea apare deseori alaturi de mama sa pe covorul rosu si, la doar 17 ani, Lourdes se poate lauda deja cu un inceput promitator de cariera in domeniul creatiei vestimentare. Lourdes si Madonna seamana ca doua picaturi de apa si chiar au aceleasi gusturi in materie de moda.

Foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului