Showbiz

#varsta barbati #showbiz #radu mazare #irinel columbeanu #vedete intern #vedete partenere tinere #vedete criza varstei a doua

Au ajuns la varsta critica? 3 barbati celebri care se dau in spectacol cu femei tinere

Cativa dintre barbatii mondeni de azi, mai copti, dar si cu conturi grase, au mare lipici la tinerele dornice de afirmare. Si simplul fapt ca se transforma in instrumente de promovare nu pare sa le displaca, mai ales ca se invart deja in jurul varstei de 50 de ani, varsta considerata critica pentru barbati.

Botezatu, show erotic in club cu doua blonde


Sursa foto: cancan.ro

Chiar daca nu au trecut nici trei luni de la operatia pe cord deschis pe care Catalin Botezatu a suferit-o in Turcia, designerul ignora recomandarile medicilor si petrece cat e noaptea de lunga in cluburi, cu trabucul in mana si cu tinere apetisante pe genunchi.

Fotoreporterii cancan.ro l-au surprins zilele trecute in timp ce le mangaia lasciv pe Denisa Botcari si pe Flore Salalidis pe ringul de dans. Ca sa ii aprinda si mai tare imaginatia, blondele au inceput sa se sarute intre ele. Apoi, cei trei au dansat impreuna, iar Catalin le-a pipait pe fete fara jena. "Eu zic ca ne-am distrat impreuna si nimic mai mult. Nu inteleg de ce trebuie sa dau socoteala pentru ceea ce fac. Sunt sanatos si inima se trateaza cu femei frumoase", a declarat Botezatu pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

5 vedete care au calcat stramb imediat dupa casatorie
Un elev din Deva, inventatorul ochelarilor cu senzori pentru nevazatori, premiat de Microsoft
Chiar merita atat? Tudor Chirila, salariu urias la "Vocea Romaniei"!


Irinel Columbeanu, Casanova pe litoral


Sursa foto: cancan.ro

Milionarul Irinel Columbeanu si-a propus sa isi petreaca toata vara pe litoral, asa ca de doua luni si mai bine omul de afaceri petrece noapte de noapte prin cluburi, acolo unde se transforma intr-un adevarat magnet pentru tinere domnisoare, care nu se lasa deloc dezamagite de parul sau alb. In ciuda celor 56 de ani, Irinel e mai in verva ca oricand si face tot ce-i trece prin cap de regula unui tanar de 20 de ani. Cam tot atat cat au si frumoasele care ii dau tarcoale.

Sursa foto: cancan.ro

In urma cu doua saptamani, milionarul s-a plimbat cu decapotabila alaturi de patru domnisoare.

Radu Mazare, Don Juan de Mamaia


Sursa foto: libertatea.ro

Pe Radu Mazare probabil ca multi barbati il invidiaza. De fiecare data cand apare pe undeva e inconjurat de o multime de tinere trase prin inel. E celebra deja imaginea cu primarul mergand in sectia de vot inconjurat de noua tinere foarte frumoase.

Sursa foto: enational.ro

Insa viata de noapte si cluburile fac casa buna cu edilul de la malul marii, asa ca Mazare poate fi vazut cat e sezonul estival de lung impartind ringul de dans din cluburile de fite cu tinere focoase. Apetenta lui pentru femei frumoase i-a adus si un avertisment din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce acesta a comparat femeile de pe litoral cu pasari si a indemnat turistii sa faca "bird watching" la Mamaia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului