Showbiz

#vedete intern #vedete extern #showbiz #tinute identice vedete #tinute vedete

Au dat-o in bara! Vedete care au nimerit la aceeasi petrecere imbracate la fel

Ce poate fi mai rau pentru o vedeta atunci cand paseste pe covorul rosu decat sa dea nas in nas cu o alta imbracata la fel? Si chiar daca fac tot posibilul sa poate haine unicat, inevitabilul se produce. Iata 14 dintre vedetele care au purtat tinute asemanatoare sau chiar identice la acelasi eveniment. Cui crezi ca ii sta mai bine?

Stefan Banica si Zoli Toth

Sursa foto: unica.ro

Sursa foto: libertatea.ro

Un eveniment monden care a avut loc zilele trecute a adunat o multime de vedete. Coincidenta a facut ca Stefan Banica sa fie imbracat aproape la fel cu un alt artist, Zoli Toth, din trupa Sistem. Cei doi au imbracat cate un costum albastru inchis si camasa alba, singura diferenta fiind cravata neagra cu care Zoli a ales sa isi accesorizeze tinuta.

CITESTE SI:
Pleaca Smiley de la Pro TV?

Cum arata 7 dintre cele mai extravagante petreceri de nunta ale vedetelor

Ilinca Vandici si Adelina Pestritu

Sursa foto: wowbiz.ro

De o mare surpriza a avut parte Adelina Pestritu cand, in emisiunea pe care o prezinta, invitata, Ilinca Vandici, avea o rochie aproape la fel cu a ei! Coincidenta a facut ca ambele dive sa opteze pentru rochite negre, din dantela. Creatia purtata de Ilinca era cu maneca scurta, spre deosebire de cea a Adelinei, care avea maneca lunga.

Hilaria Baldwin si Chrissy Teigen

Sursa foto: fashion.telegraph.co.uk

Singurul lucru care le diferentia pe Hilaria Baldwin (stanga) de fotomodelul Chrissy Teigen la o gala care a avut loc recent in New Orleans a fost... partenerul pe care si l-au ales pentru eveniment. In rest, rochiile de un verde intens erau identice.

Jamie Lee Curtis si Sigourney Weaver

Sursa foto: fashion.telegraph.co.uk

Actritele Jamie Lee Curtis si Sigourney Weaver s-au amuzat teribil cand, la premiera filmului "You Again", s-au trezit fata in fata imbracate absolut identic. Spre deliciul fanilor, dar si al fotografilor, cele doua au acceptat sa se fotografieze impreuna.

Pink si Shakira


Sursa foto: fashion.telegraph.co.uk

Insa li s-a mai intamplat unor dive sa se amuze de intamplarea... nefericita. Pink si Shakira s-au intalnit la o gala muzicala si, surpriza! Purtau amandoua acelasi model de rochita neagra! Cele doua nu s-au aratat nicidecum deranjate de intamplare, ci s-au asezat una langa alta in fata aparatelor de fotografiat.

Miley Cyrus si Kim Cattrall

Sursa foto: fashion.telegraph.co.uk

O impresie nu foarte buna au facut Miley Cyrus si Kim Cattrall, pe care le despart nu mai putin de 37 de ani, cand s-au nimerit imbracate exact in acelasi tip de rochie.

Printesa Kate si... o anonima


Sursa foto: fashion.telegraph.co.uk

Se intampla insa si la case mai mari! Si nimic nu a fost mai penibil pentru Ducesa de Cambridge decat sa poarte, la aceeasi nunta, aceeasi vestimentatie cu una dintre invitate, deloc celebra si fara pic de sange albastru.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare