Showbiz

# valentina pelinel copil # cristi borcea divort #copil cristi borcea # alina borcea

Au decis: ce avere ii lasa Cristi Borcea Alinei dupa divort

Pana la urma se pare ca nu este cale de intoarcere in familia Borcea si cei doi soti vor divorta pentru a face loc in viata fostului dinamovist unei noi familii, de data aceasta cu Valentina Pelinel si baietelul inca nenascut. 

Daca pana acum Alina nu parea decisa ce va face in ceea ce priveste relatia extraconjugala a sotului, cu siguranta s-a hotarat de ce avere are nevoie pentru a fi convinsa sa divorteze fara scandal. Astfel, potrivit cancan.ro, cei doi au ajuns la un acord, de principiu, dar dupa intense negocieri. Alina, spune cancan.ro, ar primi 300.000 de euro, un apartament in Miami si 5.000 de euro pe luna. Conform aceleiasi surse, Alina i-ar fi trimis o contraoferta, cerandu-i 1 milion de euro, apartamentul in cauza si 15.000 de euro pe luna.

Borcea ar fi ajuns, in cele din urma, la mijloc, fiind dispus sa ii dea apartamentul, 500.000 de euro si 5000 de euro pe luna. Ramane de vazut daca Alina va accepta aceasta avere si va semna actele la notar. In caz contrar, va trebui sa se judece cu sotul ei prin tribunale, inclusiv pentru pensia alimentara si custodia celor doi copii pe care acestia ii au. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului