Showbiz

#showbiz #claudia schiffer #naomi campbell #kate moss #valentina pelinel #top modele #modele romania

Au fost cele mai frumoase femei din lume! Ce fac ele astazi

Anii ’90 au fost anii de glorie ai modelelor internationale. Atunci s-au afirmat supermodelele, femei care s-au facut remarcate in toata lumea datorita frumusetii lor.

Dupa mai bine de 20 de ani, unele continua sa fie in lumina reflectoarelor, altele au disparut complet. Iata ce mai fac cele mai frumoase femei din lume azi:

1. Naomi Campbell

Naomi Campbell s-a nascut in capitala Marii Britanii, Londra. Inca de mica a intrat in contact cu lumea showbiz-ului. La 7 ani a aparut in videoclipul lui Bob Marley - “This is love”, iar la 15 ani a realizat un spot publicitar pentru Ford. Tot la 15 ani si-a inceput si cariera de model, dupa ce a fost acceptata la Elite Model Management. A fost primul model de culoare care a aparut pe coperta revistei Vogue Paris. Ultimii ani au fost marcati de dependenta top modelului pentru substante interzise, dar si scandaluri numeroase. In prezent, ea este insa tot in lumina reflectoarelor si este prezentator si producator al emisiunii "The Face Australia" - un show de televiziune pentru tinerele sperante din modelling. Prestatia ei nu este ferita de izbucniri scandaloase. De asemenea, Naomi a aparut pe coperta ultimei editii Vogue Australia

2. Claudia Schiffer

Desi dorea sa devina avocat, destinul avea altceva pregatit pentru ea. In 1987, cand avea doar 17 ani, l-a intalnit pe Michel Levaton, un scouter de modele, care a chemat-o in Paris pentru o sedinta foto. Pozele rezultate au ajuns in revista Elle. De atunci, Claudia Schiffer a inceput sa primeasca oferte pentru a juca in diferite reclame, pentru a aparea in reviste si a jucat chiar si in numeroase filme artistice. Intr-un interviu acordat presei britanice in luna februarie, top modelul a declarat ca i s-a propus sa fie "cumparata" cu 1 milion de lire sterline. A refuzat deoarece isi doreste sa poata oricand merge cu capul sus pe strada, insa a precizat ca un alt model nu a avut aceleasi principii si a acceptat oferta printului arab. In prezent, Claudia este maritata si are trei copii cu sotul ei Matthew Vaughn (cu care s-a casatorit in 2002), iar de curand a lansat alaturi de compania Rodenstock o colectie de ochelari de soare.

3. Kate Moss

Kate Moss a fost descoperita de catre detinatoarea agentiei de modele Storm, pe un aeroport din Statele Unite, cand avea doar 14 ani. A cunoscut rapid succesul si a aparut pe copertele a numeroase reviste de moda. La 18 ani a devenit imaginea Calvin Klein pentru o colectie de lenjerie intima, iar reclamele controversate pentru aceasta colectie au facut-o faimoasa. In prezent, ea si-a schimbat meseria, insa a ramas aproape de podiumuri. Astfel, chiar saptamana trecut, a lansat, ca designer, o colectie pentru brandul Topshop, care este inspirata tocmai din tinutele sale care au facut-o celebra. 

4. Valentina Pelinel

Modelul nascut in 1980 a castigat primul premiu in modelling in 1996, cand nici nu implinise 16 ani. A devenit unul dintre cele mai faimoase modele din Romania care a defilat pe podiumurile internationale. In ultimii ani, din pacate, nu cariera ei a stat pe prima pagina a ziarelor, ci casnicia si divortul de Cristian Boureanu, presupusa relatie cu Cristi Borcea, dar si problemele financiare. Iat-o mai jos intr-o imagine de pe vremea cand facea furori pe podiumurile de moda. 

5. Romanita Iovan

Creatoarea de moda si-a inceput cariera ca model pentru UCECOM., fiind apreciata pentru aerul sau princiar. Chiar si acum, la aproape 50 de ani, a fost protagonista unor pictoriale deosebite, care ar naste invidia oricarui top model mai tanar. A devenit unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri romani. A fost casatorita cu pilotul Adrian Iovan, cu care are un baietel. In prezent, Romanita, aflata in doliu dupa decesul fostului sot intr-un tragic accident aviatic, este rezervata in aparitiile publice. 

CITESTE SI: Cine este cu adevarat Bianca Dragusanu

Liviu Varciu, somer

Culisele unui divort fabricat?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului