Showbiz

#showbiz #gigi becali #adrian mutu #vedete intern #vedete extern #ajutor vedete

Banii lor aduc fericirea! 5 vedete care ajuta oamenii obisnuiti aflati la ananghie

Ii vedem aproape zilnic la televizor etalandu-si bogatia prin haine scumpe, masini luxoase si proprietati de milioane de dolari. Pe langa toate acestea, sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului si ii ajuta pe cei care au nevoie de sprijinul lor financiar. Iata 5 vedete care au facut gesturi impresionante pentru oameni obisnuiti.

Adrian Mutu

In 2013, fotbalistul supranumit “Briliantul” a fost impresionat de drama unui copil chinez aruncat in toaleta dupa nastere. Desi are trei copii, Mutu a declarat ca vrea sa il adopte pe copilul respectiv, pentru a-i oferi o soarta mai buna. Din pacate, doar 17 state pot infia copii din China, iar Romania nu este unul dintre ele.

Gigi Becali

Controversatul patron al Stelei este considerat de multi oameni o persoana cu suflet mare datorita gesturilor impresionante pe care le face. In 2005, Becali a construit de la zero casele dintr-un sat din judetul Vrancea, dupa ce fostele locuinte ale oamenilor au fost distruse de inundatii. Chiar daca se afla in inchisoare, patronul echipei Steaua isi continua actiunile filantropice. Anul acesta, in Saptamana Mare, Gigi Becali i-a oferit unei femei cu sapte copii o casa complet utilata si o suma de bani pentru cheltuieli. Potrivit unei surse, suma totala pe care a donat-o a fost de 25.000 de euro.

CITESTE SI:

Divortatii din showbiz si-au tras iubite aproape minore

5 vedete terorizate de fanii prea insistenti. De ce sunt hartuite divele

O vedeta de la noi, star la videochat! Imagini incredibile!

Cristiano Ronaldo

Considerat de multa lume un om arogant, jucatorul de fotbal a carui avere este estimata la 120 de milioane de lire are, insa, si o latura mai putin cunoscuta. Gestul sau, de a achita integral o operatie pe creier a unui copil de 10 ani la rugamintile mamei acestuia, a aratat lumii intregi un alt Cristiano Ronaldo.

Mai mult, pe langa cele 50.000 de lire pe care le-a platit pentru operatie, fotbalistul s-a oferit sa-i plateasca baiatului si tratamentele post-operatorii, in valoare de 5.000 de lire fiecare.

Will.i.am

Cantaretul Will.i.am a crescut in Boyle Heights, un cartier din California, Statele Unite. Desi a ajuns faimos si are in conturi milioane de dolari, artistul nu a uitat de unde a plecat. El a declarat ca vrea sa renoveze casele fostilor lui vecini care au o situatie materiala modesta.

“Ma aflu intr-o misiune pentru a intari cartierul in care am crescut, Boyle Heights, si il voi transforma intr-un loc in care oamenii sa traiasca sanatos si confortabil”, a declarat Will.i.am pentru Hollywood Reporter.

Rihanna

Provocatoarea cantareata are si o latura sensibila, pe care nu o arata foarte des. Dupa moartea bunicii sale, artista a donat 1,75 milioane de dolari spitalului din orasul sau natal. Averea Rihannei este estimata la 85 de milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului