Showbiz

#vedete foste iubiri #liviu varciu #victor slav #showbiz #cristi borcea #iubite vedete

Barbati celebri care se joaca de-a iubirea! Iata cum jongleaza cu actualele si fostele iubite

Cand vine vorba despre iubire, lumea mondena este un adevarat spectacol. Idile siropoase, aventuri de-o noapte si multe infidelitati. Barbatii din showbiz condimenteaza si ei viata amoroasa mondena prin spiritul de aventura accentuat si nestatornicia lor. Iata cativa barbati celebri care se joaca cu sentimentele fostelor si actualelor iubite.

1. Cristi Borcea

Omul de afaceri Cristian Borcea a divortat in urma cu trei ani de Mihaela, cea care i-a fost sotie timp de 21 de ani. S-a casatorit rapid cu tanara Alina Vidican, despre care se spune ca i-ar fi fost amanta fidela timp de 8 ani, dupa ce a cunoscut-o intr-un avion. Se pare insa ca sentimentele lui Cristian Borcea pentru Mihaela nu s-au evaporat rapid si a continuat sa o caute chiar si dupa divort. In noaptea nuntii cu Alina Vidican, Borcea ii trimitea chiar mesaje de dragoste fostei sale sotii, dupa cum a marturisit un prieten apropiat al omului de afaceri.

"A fost ceva de pomina in seara nuntii lui Borcea cu Alina Vidican... Avand, probabil, ceva remuscari, omul o zapacea cu mesajele pe Mihaela. Femeia, suparata foc, incerca sa uite de acest mariaj nefericit, sa mearga mai departe... Tocmai de aceea, in seara nuntii fostului barbat, ea a organizat petrecerea burlacitelor....

Mihaela si-a chemat cateva amice bune cu care s-a asezat la taclale si, in timp ce se intareau cu un gin tonic stins cu suc natural, bip, telefonul. Mesaj de la Cristi! "Ia, uite, fata, asta imi da mesaje in timpul nuntii cu Alina!".





Mesajele erau unele destul de siropoase, prin care omul de afaceri ii marturisea fostei sale sotii ca nu a uitat-o.

"Mihaela, imi pare atat de rau ca am divortat... Tot pe tine te iubesc mai mult... Ai sa ma ierti vreodata?”. Saracuta Mihaela, cum bipaia telefonul si mai venea cate un mesaj lacrimogen, poc, spargea cate un pahar! Isi varsa si ea nervii...”, a marturisit un prieten al cuplului, pentru libertatea.ro.

2. Victor Slav 


Victor Slav  s-a casatorit anul trecut, in luna septembrie cu Bianca Dragusanu, dupa ce abia iesise dintr-o relatie de 6 ani cu Anda Adam. Desi ii declara iubire Biancai si era si foarte posesiv cu aceasta, Victor inca mai era prins in trecut. Dovada sunt niste mesaje de dragoste uimitoare pe care prezentatorul i le-a trimis Andei Adam intr-un moment de slabiciune.

Mai mult, chiar in timpul mariajului cu Bianca, Victor Slav i-a trimis Andei Adam un buchet de flori imens, care seamana izbitor cu cel pe care i l-a oferit Biancai chiar de ziua sa de nastere, anul acesta.



 "Anda Adam: Vreau sa te intreb daca ti-ai luat hainele de la ea
A.A.: Vrei sa vin eu la tine, sa raman la tine peste noapte?
A.A.: Esti tu foarte panicat!
A.A.: Nu stiu de ce ne ferim atat! Pana acum, de doua luni nu simtea ea (Bianca)?
Victor Slav: Bianca nu e acasa!
Victor Slav: Nu o las eu pe asta aaa, ii arat eu cine detine controlul situatiei!
A.A.: Stai linistit ca ea isi face viata cu tine de mana.
V: Tu ce zici sa facem?
A.A: Cum vrei tu, eu daca mai stau mult asa ma ia somnul. Ti-ai luat hainele de la ea?
V: Nu, ca n-as vrea sa-i dau de banuit. As vrea s-o urmaresc pe Bianca sa vad ce face.
A.A.: Face sex."

Acestea sunt doar cateva dintre cele 100 de mesaje pe care si le-ar fi trimis Victor Slav si Anda Adam in timpul mariajului cu Bianca Dragusanu.




3. Liviu Varciu 

Cantaretul Liviu Varciu este cunoscut ca un adevarat Casanova in showbizul romanesc. Dupa ce a divortat de Adelina Pestritu, artistul a avut numeroase idile, insa de fiecare data a ramas cu gandul la fosta sa sotie, cu care s-a si impacat la un moment dat. Acum, chiar daca este din nou burlac, Liviu Varciu gandul ii zboara mereu la Adelina Pestritu, chiar daca este implicat intr-o alta relatie.

 "Foarte prost stau cu dragostea… Nu mi-am gasit jumatatea, sunt nelinistit pentru ca nu ma regasesc. Nu o sa se ridice nimeni la nivelul fostei mele sotii, dar macar sa incerce pentru ca oricum nicio iubire nu este ca alta. Nu ma regasesc. Nu-mi mai amintesc cand am spus ultima oara te iubesc", a declarat Liviu Varciu.

Citeste si:

Salman Khan vrea sa se casatoreasca cu Iulia Vantur? Iata declaratiile care il dau de gol

Sursa foto: antenastars.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare