Showbiz

#smiley #victor slav #showbiz #adrian cristea #vedete gatit #barbati la cratita #Andrei Aradits

Barbati sexy si priceputi la gatit. 5 vedete talentate in bucatarie

Sunt unii dintre cei mai ravniti barbati din Romania, dar cu greu ne-am putea imagina cum arata vedetele noastre cand nu sunt in lumina reflectoarelor. Va spunem un secret: nu arata doar bine, ci sunt si talentati la bucatarie! Iata cativa barbati celebri din showbizul romanesc si pasiunile lor culinare.

1. Smiley


Prezentatorul emisiunii "Romanii au talent" a dat dovada de ... talent in bucatarie. In urma cu cateva luni, Smiley a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care le arata fanilor ce a gatit. Cantaretul preparase un pui la cuptor. "Cam ars", a titrat artistul.

"Mi s-a spus de multe ori ca sunt un talent in bucatarie. Am fost pasionat de gastronomie de cand eram mic. Intram mereu in bucatarie in timp ce mama mea gatea, pentru ca eram curios sa vad cum se desfasoara intregul proces. Din pacate, nu gatesc foarte des, pentru ca nu am timp, dar atunci cand o fac, imi iese foarte bine. Cel putin asta imi spun prietenii!", a povestit Smiley.

CITESTE SI:

De la viata de lux, la limita subzistentei. 4 vedete cu un destin tragic

 

2. Victor Slav



Prezentatorul stirilor meteo de la Pro TV are foarte mare grija de felul in care arata. Merge des la sala, dar face si tot posibilul sa manance sanatos. Este si motivul pentru care prefera, de multe ori, sa isi gateasca singur. Fermecatorul prezentator a marturisit ca, dintre toate preparatele, cel mai mult ii place sa faca ciorba.

3. Adrian Cristea



Mutat de curand in Iarael, fostul stelist Adrian Cristea este nevoit sa se gospodareasca singur. Jucatorul lui Maccabi nu pare sa aiba probleme la acest capitol. In urma cu cateva lui, Cristea a postat pe Facebook o fotografie, insa nu de pe terenul de fotbal, ci din ... bucatarie! Adi, care poarta un sort, iar pe cap o boneta de chef, pare sa se priceapa bine la gatit, judecand dupa cat de bine arata legumele din tigaia pe care o tine in mana!

4. Andrei Aradits



Actorul Andrei Aradits nu se sfiieste sa afirme faptul ca mai sta din cand in cand si la cratita, fapt care nu pare sa-i displaca nicicum.

"Gatesc cand am timp si cand ma distreaza. Iar succesul meu intr-ale gatitului se datoreaza intamplarii si faptului ca imi infometez bine consumatorii pana le pun ceva in farfurie, iar atunci mananca orice", a povestit Andrei pentru protvmagazin.ro.

5. Razvan Fodor



Si Razvan Fodor se viseaza... masterchef! Carismaticului prezentator ii face placere sa stea la cratita si spune ca cel mai mult ii place sa pregateasca preparate din bucatariile indiana, araba si mediteraneeana.

"Am mai si dat-o in bara din cand in cand", a declarat artistul.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare