Showbiz

#liviu varciu #showbiz #adrian cristea #vedete intern #vedete geloase

Barbatii, mai gelosi decat femeile. 3 vedete care s-au facut de ras cu insistentele

Nu doar femeile sunt geloase si renunta greu la fostii iubiti. Se pare ca si barbatii sufera de aceeasi meteahna. Iata trei dintre vedetele care si-au terorizat fostele iubite.

Adi Cristea o teroriza pe Bianca Dragusanu


Sursa foto: libertatea.ro

Au fost impreuna vreme de trei ani, timp in care publicul i-a simpatizat si multi au crezut chiar ca se vor casatori. Insa Bianca Dragusanu l-a parasit pe Adrian Cristea si la scurt timp s-a casatorit cu Victor Slav. Gurile rele spun ca fotbalistul a refuzat sa accepte infrangerea si a avut un schimb de SMS-uri cu fosta sa iubita chiar in ziua in care aceasta se casatorea cu prezentatorul de la meteo.

Si chiar daca Bianca era maritata, Adrian isi propusese sa o recucereasca, asa ca a facut eforturi disperate in acest sens. "Printul" ii trimitea incontinuu mesaje de dragoste, flori si chiar i-a cerut sa se desparta de Victor si sa se casatoreasca cu el. Insistentele lui Adi Cristea par sa fi dat roade, atunci cand roscata a decis sa petreaca sfarsitul de an alaturi de el la Paris, lasandu-si sotul acasa. Escapada Biancai a dus insa la divortul de Victor, iar acum roscata si Adi Cristea au ajuns sa se jigneasca public, declarand ca relatia lor a fost "cea mai mare greseala".

CITESTE SI:

S-a aflat castigatorul "Masterchef"! Este tot o femeie

10 celebritati INCREDIBIL de bogate



Liviu Varciu ii trimitea SMS-uri Adelinei

Sursa foto: libertatea.ro

Adelina Pestritu si Liviu Varciu au divortat dupa nici un an de casatorie, apoi s-au impacat de mai multe ori, iar cantaretul nu a incetat sa spuna ca o iubeste pe bruneta, asta desi gelozia pare sa fi fost de fiecare data motiv de despartire. "Adelina e sotia mea in fata lui Dumnezeu, poate sa faca oricine orice", a declarat in urma cu trei luni Liviu, semn ca n-ar vrea nicidecum sa iasa definitiv din viata si din inima Adelinei. Ba chiar a continuat sa o bombardeze cu SMS-uri. Se pare chiar ca un astfel de mesaj primit de la Liviu i-a starnit Adelinei melancolii care au determinat-o sa se desparta de unul dintre iubiti.

Printul Harry, obsedat de fosta iubita

Sursa foto: heavy.com

Iar daca cineva si-ar fi imaginat ca fetele regale reusesc sa isi gestioneze mai bine sentimentele si iesirile s-a inselat. Dovada sta despartirea recenta dintre Printul Harry si Cressida Bonas.

Potrivit dailymail.co.uk, printul are inima franta si nu poate trece peste aceasta separare, motiv pentru care ii scrie blondei cel putin 15 SMS-uri pe zi in care o implora sa se impace. Relatia celor doi s-ar fi destramat dupa ce printul Harry a mers la o petrecere cu baietii si nu a invitat-o si pe iubita sa. De atunci, aceasta nu a vrut sa mai auda de el.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare