Showbiz

# bianca dragusanu liceu #vedete liceu #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu: "Am aruncat-o pe geam!" Cine este fata care a scos-o din minti pe blonda

Bianca Dragusanu a trecut prin multe transformari de-a lungul timpului, insa intotdeauna a fost o fire vulcanica, impulsiva. Drept dovada faptele ei din tinerete cand isi batea colegele de liceu. Iata ce marturisiri a facut iubita lui Victor Slav, acum si ea mama de fata. 

Bianca Drăguşanu are acum 35 de ani, si recunoase ca in adolescenta nu a fost tocmai un elev model. Vedeta a intrat la Liceul Traian din Deva, după care s-am transferat la Liceul Teoretic din Petroşani, ca în final să termine Liceul Economic. Pe vremea când era asistenta lui Dan Capatos, Bianca mărturisea că de fiecare dată se transfera pentru că apăreau diferite probleme. "Prima dată, la Liceul din Deva, la bal, m-am bătut cu o fată şi am aruncat-o printr-un geam, am spart geamul cu ea. A doua zi m-au scos la careu, m-au făcut de rahat şi mi-au scăzut media la purtare. A trebuit să mă transfer", povestea Bianca la momentnul respectiv, potrivit click.ro. 

Si asta nu a fost tot. O alta aventura s-a intamplat chiar in clasa a IX-a, cand a fost aleasa sa prezinte balul absolventilor. "Pentru că multe fete nu mă suportau, când am intrat pe scenă s-au trezit unele să mă huiduiască. A doua zi le-am aşteptat la intrare cu o mătură în mână şi i-am dat fiecăreia câte una în cap. Am avut record absolut, am bătut 12 fete într-o singură zi", a mai spus Bianca, cita de sursa sus-mentionata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului