Showbiz

#bruneta #vopsit #bianca dragusanu # schimbare culoare # burlacita #un show pacatos

Bianca Dragusanu devine bruneta

Vedeta de la Antena 1, Bianca Dragusanu , renunta la culoarea roscata a parului sau si se face bruneta, ea anuntand aceasta schimbare in direct la televizor.

Asistenta lui Dan Capatos , de la emisiunea " Un show pacatos ", s-a saturat de lookul cu care a facut cariera si e pusa pe schimbari. bianca dragusanu a anuntat direct in emisiune ca isi va schimba culoarea parului, de la roscat la brunet. O schimbare destul de drastica, pe care nu se stie cat de bine o vor primi cei de la postul la care lucreaza. Chiar Dan Capatos i-a amintit Biancai ca are anumite clauze de respectat si schimbarea lookului nu este permisa in cazul ei.

Fosta "Burlacita" a mers mai departe chiar, cerand parerea prietenilor ei de pe Facebook despre ideea de a se face bruneta si voturile au fost pentru schimbare. In plus, Bianca Dragusanu a anuntat ca maine isi va vopsi parul asa ca toata lumea asteapta sa vada rezultatul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare