Showbiz

#showbiz #bianca dragusanu #divort Bianca Dragusanu #zi nastere Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu face mare fast de ziua ei de nastere! Victor i-a facut o vizita-fulger de impacare?

Astazi este ziua de nastere a Biancai Dragusanu. Desi ar trebui sa fie o zi fericita pentru ea, aceasta este umbrita de faptul ca tot astazi se va pronunta si divortul sau de Victor Slav, in cazul in care acesta nu se va razgandi. Inca de dimineata, Bianca a fost asaltata cu mesaje de la fani, dar si de la cei mai apropiati prieteni.

Victor Slav i-a facut o vizita-surpriza inca de aseara

Victor Slav pare din ce in ce mai ingandurat. Ziua divortului a venit si inca de ieri prezentatorul TV parea destul de nesigur pe ceea ce vrea sa faca in continuare in ceea ce priveste casnicia sa cu Bianca.

Imediat ce a auzit ca Bianca a lesinat la un eveniment monden si ca s-ar putea sa fie insarcinata, Victor a plecat in graba spre apartamentul in care aceasta locuieste. Cei doi au stat impreuna cateva ore.

Inainte de a pleca de acasa, Victor a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie emotionanta in care aparea o fetita, semn ca zvonul unei sarcini l-a pus imediat pe ganduri.

Bianca, coplesita de vizita lui Victor

Potrivit wowbiz.ro, Bianca a plecat si ea de acasa imediat dupa vizita lui Victor, vizibil afectata. Aceasta a incalcat mai multe reguli de circulatie, unele chiar grave, punandu-si viata in pericol.

Pleaca in SUA

Dupa aceasta cursa nebuna prin trafic, Bianca Dragusanu a petrecut pana dimineata cu cativa prieteni. Joi de dimineata, chiar de ziua sa, Bianca a primit una dintre cele mai bune vesti. A primit viza pentru a pleca in America, ocazie pe care o astepta de foarte multa vreme.

Organizeaza doua petreceri de ziua sa

Potrivit unor prieteni apropiati ai vedetei, Bianca va organiza de ziua sa de nastere doua petreceri, insa nimeni nu a divulgat pana acum daca si sotul sau este invitat la vreuna dintre acestea. Ramane inca o surpriza daca Victor va tine sa o felicite public pe sotia sa.

Cea mai buna prietena a Biancai, Vica Blochina, a felicitat-o pe Bianca dis-de-dimineata. Blonda i-a postat Biancai un mesaj emotionant pe reteua de socializare Facebook, alaturi de o fotografie amuzanta, plina de inimioare, ca pentru o "prietena adevarata". Vica i-a facut cadou prietenei sale weekendul trecut si o excursie la Israel.

”Azi este ziua unei persoane dragi mie… o prietena adevarata! La multi ani, Bianca! Love you!”, a scris Vica Blochina pe contul sau de Facebook.

Citeste si:

Bianca, insarcinata? Victor Slav, nerabdator sa aiba o fetita

Vedete care nu mai cred in dragoste. Iata motivele lor uimitoare

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului