Showbiz

#showbiz #bianca dragusanu #vedete intern # bianca sua #operatie bianca

Bianca s-a intors pe nepusa masa in tara! Adevaratul motiv al fugii in America

A plecat in urma cu o saptamana in Statele Unite, chipurile, sa se relaxeze, insa in realitate Bianca Dragusanu a ajuns pe mana medicilor. S-a dus sa isi trateze durerile de spate.

Scandalurile in care a fost implicata dupa divortul de Victor Slav au determinat-o pe Bianca Dragusanu sa ia o pauza si sa plece in “tara tuturor posibilitatilor”. Vizibil incantata, fosta doamna Slav a postat pe Facebook mai multe poze in care apare la restaurant, pe plaja si la cumparaturi. Adevaratul motiv pentru care roscata a plecat peste ocean se pare ca este unul mult mai serios. Surse din anturajul sau au declarat ca Bianca ar avea grave probleme la coloana. Afirmatiile sunt sustinute si de o poza postata de vedeta pe Facebook, cu descrierea “Totul va fi bine…adica, asta e singura varianta pe care o am”.

Astazi, Bianca a revenit in tara, pe neasteptate, intrerupandu-si vacanta. Ea a confirmat adevaratul motiv pentru care a facut calatoria peste Ocean. Problemele mari pe care le are la coloana au facut-o sa ceara sfatul unor specialisti. "Am fost la un doctor care pune oase. Am facut o radiografie, iar zonele inrosite sunt cele cu probleme", a declarat roscata pentru click.ro, aratand radiografiile. 

"Durerile sunt foarte mari. M-am intors in tara ca sa incep tratamentul, care ma va costa foarte mult", a spus Bianca. Cosmarul roscatei se pare ca a inceput in urma cu patru ani, cand s-a lovit pe strada intr-un fier si a fost nevoita sa isi puna piciorul in ghips. Tocmai greutatea atelei ghipsate a fost cea care i-a declansat durerile de spate, vedeta fiind acum suspecta de hernie de disc.

CITESTE SI: De ce NU ar trebui sa bei sucuri de fructe 

Cat costa libertatea lui George Clooney

Foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare