Showbiz

#victor slav #showbiz #bianca dragusanu #divort Bianca Dragusanu

Bianca scoate toate armele pentru a-l recuceri pe sotul sau. Iata la ce a recurs!

Bianca Dragusanu este hotarata sa il recucereasca pe Victor Slav. Desi a marturisit ca nu va mai aparea la TV tocmai pentru a pune capat scandalului in care a fost implicata, roscata a uitat de aceasta promisiune rapid, iar de cateva zile face declaratii uimitoare.

Nu poate accepta ca Adrian Cristea a tradat-o

Dupa ce Adrian Cristea a aratat, cu dovezi clare, ca s-a intalnit cu Bianca in repetate randuri in timp ce aceasta era casatorita cu Victor Slav, roscata nu se poate impaca cu ideea ca barbatul pe care l-a iubit si a avut incredere patru ani a tradat-o.

Pentru a se razbuna, Bianca a inceput sa faca si ea dezaluiri uimitoare despre Adrian. Ea sustine ca i-a platit ani la rand ratele pentru apartamentul pe care "Printul" l-a cumparat de la fostul sau patron de la "U Cluj", Florin Walter, si ca nu merita ca acesta sa o tradeze, pentru niciun motiv.

"Nu m-as fi asteptat niciodata sa se duca pe la televizor si spuna prostiile alea despre mine! E absurd, insa asta e, asa a considerat ca el ca este mai bine sa faca, nu am ce sa mai zic, faptul e consumat! Insa Adi sa nu uite ca, dincolo de faptul ca l-am iubit, l-am si ajutat! Nimeni nu stie ca in momentul in care si-a luat casa aceea de la Walter, eu am fost singura care a mers pe la banci! Patru ani i-am platit ratele lui Cristea! Am vrut sa fie bine, doar eram un cuplu la vremea respectiva si banii erau la comun. Nu m-am gandit o clipa la viitor", s-ar fi plans Bianca unei prietene apropiate, potrivit wowbiz.ro.

A recunoscut motivul pentru care a fugit la Paris cu Cristea

Pe langa toate aceste marturisiri, Bianca a dezvaluit, pana la urma, si care a fost adevaratul motiv pentru care a plecat la Paris cu Adrian Cristea. Vedeta a recunoscut ca a fost deranjata de mesajele pe care sotul sau le-a primit de la Anda Adam, iar gelozia a impins-o sa faca aceste gest, din razbunare.

"Sa fiu sincera, lucrurile prin care trec acum nu imi fac cinste. Sunt bagata in niste mizerii extrem de mari. Eu am facut niste greseli mari si late pe care mi le-am asumat. Faptul ca am plecat cu Adi la Paris in timp ce eram maritata este cea mai mare prostie a mea. Eu m-am casatorit pentru ca stiam ce vreau. Il iubeam pe Victor si de aceea ne-am casatorit. Relatia mea cu Adi s-a reluat la doua saptamani dupa ce am venit de la Budapesta. S-a intamplat dupa ce Victor i-a scris Andei Adam. Eu l-am contactat pe Adi dupa casatorie", a marturisit Bianca.

Familia Biancai intra in lupta pentru recucerire

Desi au incercat sa stea departe de scandalul in care este implicata fiica lor, parintii Biancai au hotarat sa o ajute pe aceasta sa il recucereasca pe Victor Slav. Jimmy Dragusanu, tatal roscatei, l-a rugat pe Victor, cu lacrimi in ochi, in cadrul unei emisiuni TV, sa renunte la divort.

"Vreau sa il rog pe Victor sa ii mai dea o sansa casniciei cu Bianca. Daca doi oameni se iubesc sincer pot ierta. Cred ca amandoi au gresit undeva. E treaba lor ce vor face. Dar Victor era barbatul pe care mi-l doream pentru Bianca. Cristea are un caracter infect. Intre fotbalisti sunt unii foarte destepti, altii foarte dobitoci. I-am spus de la inceput ca nu sunt de acord cu relatia ei cu Adi", a declarat tatal roscatei.

Si-a amintit ca trebuie sa poarte verigheta

Desi la cateva zile de la nunta Bianca a renuntat sa mai poarte verigheta, in ultimele zile ea s-a afisat cu acest inel pe mana, deoarece "asta simte".
“Sunt constienta ca Victor este ranit si nu va renunta la divort, insa, in acest moment, sunt inca sotia lui si este normal sa port verigheta! Mai sunt vreo zece zile pana la separarea noastra oficiala si consider ca asa trebuie, in plus, asa simt, iar eu intotdeauna fac ceea ce simt, indiferent de ce zice lumea! Verigheta si inelul de logodna sunt doua lucruri care ma leaga de omul pe care il respect si il iubesc cel mai mult! Atunci cand voi divorta, probabil le voi scoate de pe deget sau poate nu…”, a spus Bianca Dragusanu.

Citeste si:

Cele mai nereusite pictoriale si poze ale vedetelor

3 dive din Romania care au devenit celebre fara efort

 

Kate, insarcinata cu al doilea copil! Va fi fetita sau baiat?

Sursa foto: romaniapress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare