Showbiz

#showbiz #bianca dragusanu #divort Bianca Ionescu

Bianca si Victor nu pot trai unul fara celalalt! Isi trimit mesaje de dragoste si fac afaceri impreuna

Bianca si Victor Slav fac ce fac si tot impreuna ajung sa fie. Desi au divortat in urma cu doua zile, iar Victor a declarat sus si tare ca nu va mai putea fi vreodata cu Bianca deoarece nu mai poate avea incredere in ea, se pare ca in privinta afacerilor cei doi inca mai sunt pe aceeasi lungime de unda.

Si-au deschis croitorie impreuna

Inca de la inceputul relatiei, Bianca si Victor au hotarat sa isi creasca veniturile, iar in acest sens au deschis impreuna o croitorie. Bianca a fost cea care si-a dorit foarte mult aceasta afacere, insa, se pare, ca acum, dupa divort, cei doi au hotarat de comun acord sa ramana asociati.

Creatiile Biancai sunt foarte apreciate, iar afacerea a inceput sa fie din ce in ce mai profitabila, de aceea nici Victor nu vrea sa renunte. Mai mult, Bianca si-a mutat deja atelierul intr-un sediu mai mare, iar acum cei doi se gandesc cum sa aduca venituri si mai mari.

Victor a avut o afacere si impreuna cu fosta sa iubita, Anda Adam. Cei doi si-au deschis impreuna o florarie, insa aceasta nu a mers asa cum se asteptau si, chiar dupa despartirea lor, firma a fost declarata falimentara.

Se iubesc mai mult dupa divort

Desi relatia lor a fost una tumultuoasa, iar in timpul mariajului au parut a fi mai mult dusmani decat iubiti, Bianca si Victor Slav au devenit parca un adevarat cuplu dupa ce au anuntat ca se despart. Cei doi se intalneau in secret la ceas de seara, iar pe retelele de socializare isi faceau declaratii de dragoste.

Acelasi lucru se intampla si acum, la doar dupa zile dupa ce au divortat oficial. Victor posteaza in continuare mesaje cu subinteles pe pagina sa, iar Bianca ii raspunde.

"Cel mai infricosator lucru despre distanta este ca nu stii niciodata daca celuilalt ii va fi dor de tine sau te va uita"



"Daca ai pierdut ceva... stai linistit nu ai pierdut mult... daca ai pierdut mult stai relaxat...nu ai pierdut totul...iar daca ai pierdut totul...traieste- ti viata pentru ca nu mai ai ce pierde.", a scris Bianca pe Facebook.

Citeste si:

Noi semne ca imperiul Pro se prabuseste! Ce vedete parasesc trustul

O noua despartire-soc in showbiz. Iata ce cuplu longeviv si-a spus adio

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare