Showbiz

# vacanta bianca victor #bianca dragusanu #victor slav

Bianca, vacanta de miere cu Victor Slav. Cat a cheltuit pe doua geamantane de haine

Biancai Dragusanu ii prieste relatia reluata alaturi de Victor Slav. Cei doi s-au aflat pentru cateva zile la New York, unde se pare ca s-au simtit de milioane. Cel putin Bianca, care le-a impartasit fanilor de pe Facebook ca se simte binecuvantata alaturi de "#myperfectman" - barbatul meu perfect, n.r. - si care ar fi cheltuit nu mai putin de 10.000 de euro pe haine si incaltaminte.

Dupa cateva zile la soare, asa, ca sa se prinda bronzul chiar la inceputul anului, Bianca si Victor Slav au poposit si la New York. Nu s-au zgarcit in a le impartasi fanilor momentele in doi, asa ca au postat o multime de fotografii din vacanta. Printre palmieri si poze sexy pe plaja, Bianca si Victor si-au facut timp si de o vizita la celebrul Muzeu de Istorie din New York, unde s-au fotografiat alaturi de scheletul unui dinozaur. 

Totusi, acestea nu au fost singurele vizite ale celor doi. Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Bianca a facut si mai multe vizite la magazinele de designer de unde nu a plecat cu mana goala. Ea ar fi cheltuit in total cam 10.000 de euro pe haine si accesorii, pe care le-a ingramadit in doua geamantane  achizitionate special tot din SUA. Printre cumparaturi: o geanta de 3500 de euro, o geaca de 700 si niste cizme de 450 de euro. Un chilipir! 

Fotografii: Facebook - Bianca Dragusanu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare