Showbiz

#showbiz #andra #dan bittman #vedete intern #jurati show-uri de talente

Blestem sau ghinion? Juratii de la show-urile de talente au probleme cu vocea

Coincidenta sau nu, juratii care trec pe la pupitrul show-urilor de talente incep sa aiba probleme cu vocea. Mai exact, cei pusi sa decida cine are sau nu voce raman la un moment dat fara glas. Iata cine sunt cei care au patit-o! Sa-i fi ajuns oare afuriseniile unor concurenti trecuti pe lista neagra?

Tudor Chirila

Sursa foto: cotidianul.ro

Nici bine nu a intrat in echipa de la "Vocea Romaniei", ca Tudor Chirila a si inceput sa aiba probleme. Artistul s-a trezit brusc ca nu mai poate vorbi si nicidecum canta. Diagnosticul pus de medici: noduli pe corzile vocale! Artistul a mai avut astfel de probleme si vara trecuta si, se pare, boala a recidivat. In cazul in care problemele se complica, Tudor ar putea ajunge si la o interventie chirurgicala.

Pana la bisturiu, insa, Chirila se afla, momentan, in pauza vocala. El tine legatura cu apropiatii prin scris si prin semne. Ramas fara voce, el a fost nevoit sa isi amane weekendul trecut mai multe spectacole.

In urma cu o luna, Pro TV a anuntat faptul ca solistul Trupei Vama s-a alaturat echipei formata din Smiley, Loredana si Marius Moga la pupitrul show-ului "Vocea Romaniei". Tudor Chirila ii lua astfel locul lui Horia Brenciu, plecat la Antena 1.

CITESTE SI:

Veste trista! A pierdut sarcina!
Daniela Gyorfi, tarata prin tribunale! Motivul este incredibil
Ion Dichiseanu, operat de urgenta

 

Andra

 

 

Sursa foto: protv.ro

Dar nu este primul jurat dintr-un show de talente care ramane fara voce. In timpul difuzarii ultimului sezon al emisiunii "Romanii au talent", Andra s-a trezit ca nu mai poate scoate nicio vorba.

Cantareata a spus ca este vorba despre o raceala puternica, motiv pentru care, o emisiune intreaga ea a fost nevoita sa comunice atat cu concurentii, cat si cu ceilalti doi colegi din juriu, dar si cu publicul folosindu-se de niste cartonase pe care isi scria mesajele.

Dan Bittman

Sursa foto: med-farm.ro

Probleme mult mai grave a avut insa Dan Bittman, in urma cu aproape doi ani, pe vremea cand se afla in juriul concursului "X-Factor". La prima gala a competitiei, solistul trupei "Holograf" a uimit pe toata lumea cu vocea sa ragusita, aproape pierita. El fusese operat la o clinica din Austria, dupa ce fusese diagnosticat cu stenoza carotidiana, mai precis cu o carotida infundata. Problemele au recidivat, iar solutia a gasit-o tot in tara, la un medic care i-a prescris un medicament care costa 5 lei. Cu ajutorul acestui leac foarte ieftin artistul si-a recapatat vocea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului