Showbiz

#showbiz #cupluri celebre #vedete intern # despartiri celebre

Blestemul celebritatii. 5 cupluri despartite de faima

Showbizul romanesc ar fi mai sarac fara scandalurile legate de despartiri, insa uneori, chiar celebritatea si dorinta unuia dintre parteneri de a fi in centrul atentiei devine cauza de separare. Iata cinci cupluri care s-au despartit din cauza faimei sau cu presa la usa:

Andreea Balan si Keo 

 

Desi motivele vehiculate au fost multe si indelung dezbatute, se pare ca sursa tuturor problemelor din relatia Andreei cu Keo a fost celebritatea cantaretei. In timp ce aceasta era mai tot timpul plecata cu concerte, Keo era acasa. Mai mult, acesta se pare ca i-a reprosat artistei ca nu-l idolatriza. Andreea a declarat ca prefera ca acasa sa fie "iubita", iar pe scena "idolatrizata", si ca-i pare rau ca atunci cand ajungea obosita acasa nu mai avea timpul si puterea necesare sa-si ridice in slavi iubitul. Drept pentru care, Keo nici nu-si dorea sa intemeieze o familie alaturi de Andreea si si-a gasit si consolarea in bratele focoasei Misty.

CITESTE SI: Esti sau vrei sa fii parinte? Iata cate nopti vei pierde!

Liviu Varciu si Adelina Pestritu

Daca nu devenea iubita lui Liviu Varciu, probabil Adelina nu mai cunoastea faima. Dupa ce s-au casatorit, Liviu si Adelina au inceput sa aiba probleme. Viata de noapte si caracterul lui Liviu, culminate cu aparitiile Adelinei in emisiunile de scandal au dus la divortul celor doi. Acum, Adelina ii face concurenta lui Varciu la faima, fiind o prezentatoare de succes si mereu in atentia publicului datorita relatiei cu Speak. Varciu in schimb nu o duce prea bine, relatia lui cu Ilinca Vandici, inceputa in direct la TV s-a sfarsit brusc, insa aproape pe intreg parcursul acesteia au fost urmariti de paparazzi.

Daniela Crudu si Mihai Costea

Faima a fost factorul principal care a dus la ruperea relatiei dintre Daniela Crudu si fotbalistul Mihai Costea. Stilul de viata excentric si aparitiile provocatoare ale Danielei l-au determinat pe patronul echipei Steaua, Gigi Becali, sa ii interzica fotbalistului sa mai continue relatia cu asistenta TV, pe motiv ca ii afecteaza viata sportiva.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu

 

Frumoasa moldoveanca a devenit celebra dupa ce milionarul de la Izvorani a adus-o la Bucuresti si a facut-o iubita sa. S-au casatorit cu mare fast, iar nasterea micutei Irina a devenit un eveniment monden in sine. Daca la nunta cei doi pareau mai indragostiti ca niciodata, odata cu cresterea notorietatii tinerei neveste, relatia a inceput sa scartaie. Tabloidele au relatat pe larg o presupusa relatie intre Monica si Voicu Panzar, soferul sexy al acesteia. Niciunul nu a confirmat legatura insa, nu dupa mult timp, nevoia tinerei de a petrece cat mai mult timp departe de sot, fie pe podiumuri, fie prin cluburi, dar si nestatornicia lui Irinel au tinut calde primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au divortat, iar scandalul nici acum nu s-a stins in totalitate. 

CITESTE SI: Inca o despartire in showbiz!

Madalina Pamfile si Radu Mazare

Cunoscuta sub numele de “eleva lui Mazare”, Madalina a devenit cunoscuta dupa ce a aparut in revista Playboy alaturi de primarul Constantei. Dupa ce edilul a cucerit-o cu transafiri si iesiri in cluburi, juna a sperat chiar la o relatie serioasa. "De abia astept sa vina din Brazilia. Sper ca, atunci cand va reveni in tara, relaţia noastra sa devina una mult mai serioasa. Suntem intr-o perioada de tatonari acum", spunea Madalina. Atentia excesiva primita de Madalina Pamfile s-a dovedit a fi daunatoare pentru relatia lor, iar scandalurile aparute in presa tabloida au dus la racirea relatiilor dintre cei doi. 

CITESTE SI: Harta globala a betiei. Pe ce loc sunt romanii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare