Showbiz

# cearta vedete # divort vedete #brigitte sfat #ilie nastase

Brigitte Sfat, atacata de propriul sot. Ce a facut Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Ilie Nastase se inteleg tot mai prost. Dupa escapadele amoroase de care l-a acuzat Brigitte, se pare ca acum s-a ajuns la ceva mult mai grav., iar Brigitte a plecat de acasa. 

"Nu locuim împreună de mai bine de o lună. Dar, ca să ajungem aici, am trecut prim momente grele. Pentru că, după ce am avut grijă să renovez totul în acea casă - gresie, faianţă, schimbat instalaţiile - el a ţinut să îmi spună că e doar casa lui. Şi că, dacă vreau ceva de la el, pentru ca să mă ajute, este cazul să plec. Era a nu ştiu câta oară când îmi zicea asta. Şi am plecat. Acum merg în cluburi. Şi postez că merg în cluburi. Să vadă că, seara, nu am ce face, aşa că îmi pierd vremea în cluburi. E adevărat, o fac doar cu amici, pentru că eu sunt căsătorită cu el şi nu am de gând să divorţez sau,  mai grav, să îl înşel. Dar el vede...”, a declarat Brigitte Sfat pentru Spynews.

”El nu a înţeles ceea ce vreau eu să fiu pentru el, indiferent cât de mult m-am chinut să îi arăt şi, culmea, indiferent de câte ori i-am dovedit în ultimii şapte ani. Pentru că, eu am considerat că trebuie să îi fiu suport, să îl susţin în toate, să îi fiu alături şi la bine, şi la rău. Dar, brusc, el a părut să creadă că sunt venită, nu ştiu cum să o zic, venită cu tractorul.

Adică, eu când am venit în Bucureşti, cu cei doi copii ai mei, cu căţel, cu purcel, am renunţat la o viaţă bună pe care o aveam în Timişoara. Adică, nu eram vreo săracă, aveam casă, aveam maşină, nu aveam nevoia să fiu, cumva, întreţinută. Eu am ales să vin lângă el pentru a-l susţine, pentru a face o familie alături de el. Dar, atunci când a avut nevoie de mine, a fost bine. Acum, când l-am rugat eu ceva, mi-a pus condiţia să plec din casă.

Acum vrea să mă întorc, dar eu nu mă tot mut din două în două zile. Stau în apartamentul meu, din Bucureşti, alături de copiii mei. În plus, una dintre problemele dintre noi era legată de faptul că fiul meu venea târziu. El lucrează ca DJ, normal că vine târziu, şi am tot avut discuţii pe această temă. Nu a înţeles că eu, ca mamă, am o prioritate: cei doi copii ai mei, şi nu accept orice dacă sunt în situaţia să aleg. El susţinea că stăm într-o casă prea aglomerată... Aşa că, am plecat...

Trebuie să înţeleagă că, pentru mine, familia înseamnă, în primul rând, copiii mei. Dacă pe el îl deranjează ceva, se răzbuna pe mine. Dar eu nu pot să accept să îmi facă asemenea lucruri”, a mai spus Brigitte.     

”Acum şapte ani, când am decis să fim împreună, am decis acest lucru pentru că îl iubeam. Nu voi divorţa acum. Nu se pune problema. Dar, ca să ştiţi, el nu este la primul gest de acest fel faţă de mine. Adică, de fiecare dată când fac glume pe seama lui, el reacţionează aşa şi mă loveşte”, a mai spus sotia lui Ilie Nastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare