Showbiz

# scandal vedete #brigitte sfat #ilie nastase

Brigitte Sfat, mesaj dur pentru amantele lui Ilie Nastase: "Proastelor!"

A renuntat la divort, desi il anuntase deja pe Facebook, dar nu si la mandria ei. Brigitte Sfat ramane doamna Ilie Nastase, dar are un mesaj pentru cele care indraznesc sa se apropie de omul de afaceri.

Dupa ce sotul ei s-a afisat cu diverse domnisoare cand ea nu stia daca are cancer sau nu, Brigitte a decis sa puna punct mariajului celebru. Intr-un fel sau altul, Ilie Nastase a convins-o insa sa renunte la idee. Dar Brigitte nu se lasa cu una cu doua si face dezvaluiri incredibile despre idilele lui Ilie Nastase, despre care se pare ca aceasta stia. Ea a povestit intr-o emisiune la Kanal D ca nu este o sotie intretinuta, ci munceste pentru tot ce are. „Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!”, a spus ea, adresându-se femeilor cu care se presupune că fostul tenismen cochetează.

Mai mult, Brigitte stie si cum le convingea pe acestea sa iasa cu el: „Știu ce texte le spunea, dacă eu primeam mesaje că îl țin cu o boală întruchipată, (...) «Draga mea, la tine țin, pe tine te doresc, dar știi, e bolnavă...»". 

Aceste escapade insa nu au lasat-o indiferenta pe sotia lui Nastase. Aceasta a marturisit ca de fiecare data cand sufera, apeleaza la bisturiu, desi stie ca nu este in regula. „Eu fac o greșeală, eu când sufăr, nu că mă automutilez, mă operez. (...) Când m-a înșelat cel mai tare, mi-am făcut fața”, a mai mărturisit Brigitte Sfăt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare