Showbiz

#divort Ilie Nastase # divort vedete #brigitte sfat

Brigitte Sfat se marita! Abia asteapta divortul de Ilie Nastase

Brigitte Sfat s-a saturat de certurile avute  cu Ilie Nastase si a decis sa nu mai faca pasi inapoi cu divortul. Prima infatisare a avut loc deja, iar pana la oficializarea despartirii nu mai este decat un pas. De altfel, viitoarea fosta sotie a celebrului tenisman a aratat ca separarea ii prieste si nu exclude sa-si refaca viata cat mai curand.

Brigitte Sfăt a uimit pe toată lumea când a apărut în rochie de mireasă. Se pare că vedeta se căsătorește pentru a patra oară, de această dată cu Nadir, unul dintre cei mai râvniți cântăreți din showbiz. Nunta va fi libaneză, cu totul de la mâncare și decor, până la muzică și dansatoare, respectând tradiția.

“Avem o prietenă bună care ne-a prezentat. E un bărbat frumos, normal că am emoţii. Cele trei nunţi şi-au pus amprenta asupra experienţei mele. Vezi ce soţ talentat am? (n.r. – la cântat). Îmi plac următoarele: vocea şi talentul lui. Îmi mai place că are simţul umorului. Ştiu să gătesc. Când iubirea vine, asta se întâmplă pur şi simplu. Întotdeauna o să mă îndrăgostesc de sufletul omului. Nadir este un om minunat”, a precizat femeia de afaceri despre noua ei iubire.

De fapt, desi Brigitte e in plin proces de divort, iar o astfel de petrecere nu este deloc fantezista, totul este regizat. Momentul a fost pregatit de catre Madalina Balan si echipa Party like a star pentru emisiunea de la Antena Stars. 

Brigitte si Ilie s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. In februarie, Brigitte Sfăt a intentat divorț. La a doua înfățișare, judecătorii au amânat decizia, din cauza unor acte pe care Brigitte le-ar fi completat greșit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare