Showbiz

#cameron diaz #adoptie cameron diaz #copil cameron diaz

Cameron Diaz se gandeste la adoptie

Actrita Cameron Diaz a declarat recent ca nu ii place sa-si traiasca viata dupa rigorile sociale existente, astfel incat are o conceptie difierita despre notiunea de familie.

Cameron, in varsta de 39 de ani sustine ca se gandeste sa aiba copii, fara insa a ramane gravida. Una din variantele luate in calcul de actrita este cea de a adopta un copil. Ea nu se da in laturi nici de la posibilitatea ca viitorul ei partener de viata sa aiba deja copii.

"Niciodata nu am spus ca nu vreau copii, doar ca nu am inca nici unul. nu stiu ce se va intampla in viata mea! As putea adopta copii, pana la urma. Sau as putea avea un partener care are deja copii. Cine stie?", a marturisit vedeta de la Hollywood intr-un interviu pentru InStyle.

Cameron Diaz a avut de-a lungul timpului mai multe relatii cu barbati celebri, printre care cele mai cunoscute au fost cea cu Justin Timberlake si cea cu sportivul Alex Rodriguez.

Sursa foto : enational.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare