Showbiz

#showbiz #giulia anghelescu #bianca dragusanu #scandaluri vedete #bani vedete #vedete intern

Cat castiga vedetele de pe urma scandalurilor in care se baga

Certuri si umilinte publice. La asta se expun multe dintre vedete. Si daca la prima vedere pare ca au numai de pierdut, de fapt, castigul le bate la usa. Mediatizarea le readuce in prim-plan, lucru care le garanteaza contracte grase.

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu

Sursa foto: libertatea.ro

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu divorteaza! Asta titrau zilele trecute toate publicatiile mondene. Ulterior, cei doi soti au dat declaratii menite mai mult sa intretina starea de incertitudine a doritorilor de cancanuri. Intr-un final, n-a fost vorba despre un divort. "Am luat o pauza", spunea Giulia. "Pauza" lor a durat mai putin decat sirul de barfe care s-au croit in jurul ei si i-a adus cantaretei, intrate recent intr-un con de umbra, mai multa vizibilitate. Asta s-a materializat printr-un contract cu televiziunea Antena 1. Artista a fost cooptata intr-un proiect nou al trustului Intact. Mai exact, Giulia va participa la sezonul al doilea "Splash – vedete la apa". Gurile rele spun ca este vorba despre un contract destul de consistent care i-ar aduce in conturi cateva mii de euro. "Giulia a fost incantata de acest proiect si a acceptat sa participe", au dezvaluit surse implicate in proiect pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI: 
Adevaratul motiv pentru care Banica, Brenciu si Nea Marin au plecat de la Pro TV
Barbatul care va reprezenta Romania la Mister World 2014. Iti place?


Bianca Dragusanu si Victor Slav

Sursa foto: spynews.ro

Bianca Dragusanu a fost multa vreme sursa de rating pentru televiziunile din Romania. Surse media spun ca fotomodelul ar cere cate o mie de euro pentru fiecare aparitie televizata. Asta inseamna ca scandalul divortului de Victor Slav a umplut-o de bani pe roscata. De altfel, Bianca a scos si de pe urma nuntii sale 50.000 de euro din contractul de exclusivitate pe care l-a avut cu o televiziune.

Potrivit reportervirtual.ro, nu sunt singurele vedete care pretind bani pentru a se implica in scandaluri televizate. Oana Zavoranu ia chiar si 2.000 de euro pentru o aparitie, iar Vica Blochina, 1.000 de euro.

Antonia si Alex Velea


Sursa foto: enational.ro

Relatia scandaloasa pe care Antonia a inceput-o anul trecut cu Alex Velea, pe vremea cand amandoi erau casatoriti, le-a sporit numarul de contracte, si, drept urmare, ei au marit onorariile pentru concerte. Potrivit agentiadepresamondena.com, daca pana atunci Antonia primea pentru un concert intre 1.300 si 1.800 euro, iar Alex lua intre 1.700 si 2.200 euro, de cand s-au afisat impreuna, tariful fiecaruia a crescut cu cate 500 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare