Showbiz

#claudiu bleont #showbiz #cristian boureanu #vedete intern # divort vedete

Cat de mult sufera barbatii celebri dupa divort

Si barbatii sufera dupa divort. Nu toti, asta e clar! Cel putin daca aruncam o privire in showbizul romanesc vom constata ca prea mult nu dureaza lacrimile in randul barbatilor, care se reorienteaza rapid catre noi si noi cuceriri.

Cristian Boureanu


Sursa foto: qmagazine.ro

In club cu prietenii. Asa isi petrece weekend-urile Cristian Boureanu, proaspat separat de Valentina Pelinel, femeia cu care si-a impartit ultimii opt ani de viata. Politicianul pare hotarat sa uite de necazurile din ultima vreme si sa isi traiasca viata din plin. "Dupa cateva pahare de alcool, Boureanu s-a destins si a inceput sa se simta bine, sa danseze, dar si sa socializeze. Cristi nu a dus lipsa nici de admiratoare. Femeile s-au perindat continuu pe la masa lui, ba unele, mai indraznete, s-au bagat in seama, l-au mangaiat si au facut tot posibilul pentru a obtine numarul lui de telefon. Unele au si reusit. Boureanu parea linistit, nu l-am vazut trist, ori stresat. Nu mai sufera dupa sotia lui, acum isi doreste sa iasa foarte mult, sa cunoasca alta lume. A depasit momentul despartirii de Pelinel, insa nu s-a obisnuit cu statutul de burlac", a marturisit pentru cancan.ro un apropiat al politicianului.

In urma cu o luna, prietenii lui vorbeau despre durerea din sufletul politicianului. "El sufera, iar acest lucru este vizibil. In schimb, ea pare ok. Este un lucru clar faptul ca nu mai exista sanse de impacare intre ei", a declarat un apropiat al celor doi, pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Cele doua fete ale lui Stefan Banica Jr.: idol pe scena, cosmar acasa
Blestemul celebritatii. 5 cupluri despartite de faima

Claudiu Bleont

Sursa foto: baricada.ro

Claudiu Bleont a divortat anul trecut de sotia lui, Andra Negulescu, insa a tinut totul secret vreme de doua luni, mai exact pana cand s-a aflat ca are o noua iubita, Iulia Lazar, care era insarcinata. La nici jumatate de an de la divort, Claudiu s-a casatorit din nou, ce-i drept pentru a patra oara.

Ducu Ion

[[//static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/427326_10151336323553305_376877264_n_7f943e101c.jpg]]

Sursa foto: libertatea.ro

Doar o luna trecuse de la divortul de Diana Dumitrescu, si regizorul Ducu Ion se si fotografia la mare in compania altei actrite, Ioana Blaj, cea care ii si devenise intre timp iubita. E drept ca nici fosta sa sotie nu a pierdut prea mult timpul, la doua luni dupa divort ea afisandu-se cu noul sau iubit, tot un coleg de breasla.

Liviu Varciu

Sursa foto: zeustv.ro

Printre singurii barbati care au suferit dupa divort se numara Liviu Varciu. Actorul a continuat sa o curteze luni in sir pe Adelina Pestritu, in speranta ca o va recuceri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare