Showbiz

#stil vestimentar #catalin botezatu #mr. pink

Catalin Botezatu apreciaza stilul vestimentar al lui Mr. Pink

Catalin Botezatu are numai cuvinte de lauda la adresa iubitului Monicai Gabor. Designerul roman l-a cunoscut personal pe Mr. Pink si a fost impresionat de modestia si personalitatea afaceristului.

Botezatu a apreciat cel mai mult faptul ca Mr. Pink mizeaza pe un stil modest si natural, in ciuda faptului ca are o avere fabuloasa. Creatorul de moda este de parere ca fosta sotie a lui Irinel Columbeanu si-a gasit intr-adevar fericirea alaturi de miliardarul chinez.

"Mr. Pink este un tip natural si modest, in ciuda faptului ca are o avere fabuloasa. Intr-adevar, are masini scumpe cu soferi si bodyguarzi, dar nu epateaza in niciun alt fel. Se imbraca foarte simplu... Poarta cele mai simple lucruri de la Dior si nu umbla prin restaurante de fite. Am iesit impreuna sa luam masa si s-a comportat impecabil. Este un barbat de nota 20, iar Monica este fericita alaturi de el", a declarat Catalin Botezatu.

Sursa foto: alba24.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului