Showbiz

#showbiz #vedete intern #vedete extern #transformari vedete #catalin botezatu #serban huidu #alex erbasu

Ce barbati bine erau odata... 5 vedete sexy in trecut, in prezent - de nerecunoscut

Barbatii sexy de ieri au devenit istorie. Daca in urma cu un an, doi faceau sa suspine o multime de femei, acum abia mai rasufla ei! Au luat proportii considerabile si abdomenul cu patratele a capatat colacei de grasime. Iata 5 vedete care nu mai intorc capete admirativ.

Alex Erbasu

Sursa foto: libertatea.ro

N-a mai ramas nimic din Craiul de Dorobanti Alex Erbasu. Barbatul care avea lipici la femei se pare ca a avut lipici si la mancare din moment ce hainele abia daca il mai incap. Daca in urma cu cativa ani a spus ca i-au trecut prin pat peste o mie de femei, acum niciuna n-ar mai intoarce capul dupa el. Alex Erbasu s-a ingrasat si este greu de recunoscut.




Paparazzii l-au surprins in oras purtand un tricou cu vreo doua-trei numere mai mici si o pereche de blugi care abia ii cuprindeau burta.

CITESTE SI:
S-au iubit cu adevarat "Popeasca si Banica"? Dar Stela si Arsinel?

O vedeta la care nu te-ai fi asteptat vreodata pleaca de la Pro TV?


Catalin Botezatu

Sursa foto: catalinbotezatu.ro

Catalin Botezatu avea in trecut o silueta de invidiat. Problemele medicale din ultima vreme si-au spus, probabil, cuvantul, astfel ca designerul a capatat proportii.




Catalin a facut burtica si s-a ales si cu un pic de gusa. Singurul lui avantaj e ca nu trebuie sa isi faca probleme in privinta hainelor...

Serban Huidu

Sursa foto: evenimente-constanta.ro

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Supraponderal a devenit in ultima vreme si Serban Huidu. Dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor in urma accidentului de masina din 2011, fostul "carcotas" a pus pe el cel putin 20 de kilograme. In plus, si podoaba capilara l-a cam parasit, astfel ca din simpaticul Serban de la "Cronica" n-a mai ramas aproape nimic!

Mircea Radu

Sursa foto: dantanasa.ro

Sursa foto: gandul.info

Cate femei n-au suspinat urmarind emisiunea "Din dragoste"... Mircea Radu era considerat unul dintre sex-simbolurile showbizului. Anii au trecut, si asta se vede judecand dupa parul lui carunt, dar mai ales dupa obrajii plinuti si dupa burta. Mircea Radu s-a ingrasat in ultimii ani de cand a lasat turneele prin tara pentru pupitrul stirilor.

Bradley Cooper


Sursa foto: collider.com

Sursa foto: popsugar.com

Bradley Cooper, votat in urma cu trei ani drept cel mai sexy barbat din lume, s-a ingrasat cu aproape 20 de kilograme. Insa din cauza alimentatiei nesanatoase! Schimbarea de look este temporara si a fost necesara pentru rolul pe care il interpreteaza in "American Sniper", un film regizat de Clean Eastood.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului