Showbiz

#pepe #printul william #fuego #showbiz #jared leto #cadouri vedete #fani vedete

Ce cadouri ciudate primesc vedetele de la fani

Admiratia fanilor pentru vedetele preferate depaseste, de multe ori, imaginatia si limitele, ajungand sa fie transpusa in cele mai bizare cadouri. Darurile sunt oferite de fanatici tot timpul anului, dar mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Iata care sunt cadourile ciudate prin care unii fani au vrut sa se asigure ca vor ramane pentru totdeauna in memoria idolilor lor!

Fuego, indulcit cu borcane cu dulceata

Fuego este unul dintre artistii romani care tin capul de afis al celor mai importante evenimente din preajma sarbatorilor de iarna. Spectacolele de colinde ale cantaretului sunt foarte apreciate in mai toate orasele tarii, insa Focsaniul ramane una dintre regiunile memorabile in care a concertat artistul. Motivul este acela ca Fuego a fost rasfatat de o fana trecuta de prima tinerete cu un cadou ceva mai neobisnuit. Femeia l-a asteptat in spatele scenei cu cateva borcane cu dulceata de capsuni si gutui.

Pepe, tuns si coafat pentru toata viata

Pepe este unul dintre artistii romani care a fost coplesit cu numeroase cadouri ciudate de la fani, insa de departe propunerea unei fane de a-l coafa si tunde pentru tot restul vietii a fost una dintre cele mai bizare, dupa propriile spuse ale artistului. Fie respectiva femeie nu este multumita de freza artistului, fie detine un salon si a vrut sa-i faca o surpriza. Cert este faptul ca propunerea este destul de neobisnuita, avand in vedere ca Pepe a fost criticat vehement pentru stilul pe care-l abordeaza in aranjarea parului.

Jared Leto, socat de o ureche umana

Nonconformistul lider al trupei "30 seconds of Mars", Jared Leto, a primit poate cel mai ciudat cadou de la un fan. Acesta a marturisit ca a primit prin posta o cutie in care se regasea o ureche umana si mesajul "Ma auzi?". Cu toate are un caracter mai mult decat inspaimantator, extravagantul artist nu a fost ingrozit de acest suvenir neobisnuit. Ba chiar a glumit pe seama lui, spunand ca a transformat urechea primita intr-o bijuterie. Probabil ca cineva "intr-o ureche" a tinut motis sa fie tinut minte si... a reusit!


Printul William, condimentat cu un borcan de Vegemite

In urma unei vizite oficiale facute in Australia, printul William a fost pus in fata unui cadou cu totul neasteptat: un borcan de Vegemite, o pasta picanta preparata din drojdie de bere si legume, extrem de populara in regiune. Probabil ca un australian s-a gandit ca printul are suficienta sare si ca ii mai trebuie putin piper, nu-i asa?!





Sursa foto: Colindecraciun.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare