Showbiz

#miley cyrus #anna lesko #showbiz #nume vedete #nicole cherry #nume reale vedete

Ce nume au, in realitate, vedetele?

Ii cunoastem sub numele de Inna, Nicole Cherry, Anna Lesko, Lady Gaga, Miley Cyrus, Katy Perry sau Nicholas Cage, dar poarta cu totul alte nume in buletine. De dragul celebritatii, vedetele din Romania si din afara si-au schimbat numele cu pseudonime "de scena". Iata cele mai uimitoare transformari de nume din showbiz!

Inna - suna mai melodios si rezoneaza mai bine cu celebritatea, insa numele adevarat al celei mai in voga artiste romance este, de fapt, Apostoleanu Elena Alexandra. Acesta s-a transformat in INNA, datorita bunicului ei, care obisnuia sa o strige astfel.

Anna Lesko - desi toti credeam ca acesta este numele real al cantaretei, aceasta a declarat ca, in buletin, se numeste Anna Stepvania Lyzhcko, dar ca a preferat sa-l schimbe din cauza ca este greu de pronuntat.

Nicole Cherry - atunci cand s-a auzit prima oara pe radio piesa "Memories", toata lumea a avut impresia ca este vorba despre o artista straina, atat accentul perfect american, cat si numele sau tradand o alta nationalitate decat cea autohtona. In realitate, adolescenta care a dominat topurile muzicale de anul trecut inca de la debut este romanca si poarta numele de Nicoleta Janina Ghinea.

Nicholas Cage - numele real al starului cinematografic este, de fapt, Nicholas Kim Coppola. Fiind nepotul celebrului producator de filme, Francis Coppola, vedeta a preferat sa-si schimbe numele, intrucat a vrut sa evite situatia in care succesul lui ar fi fost pus pe seama nepotismului.

Lady Gaga - stiam ca Lady Gaga este doar un nume de scena, insa ca numele ei real este Stefani Joanne Angelina Germanotta a fost o surpriza pentru toata lumea. Poate din cauza totalei nepotriviri cu caracterul si imaginea artistei?! Numele de scena si l-a capatat intamplator, de la impresarul ei, care atunci cand i-a trimis un mesaj cu privire la postul de Radio Ga Ga, functia de autocorrect a telefonului a schimbat numele postului in Lady Gaga.

Kathy Perry - vedeta s-ar fi dorit sa se lanseze in muzica sub numele de Katy Hudson, o parte din numele sau real, Katheryn Elizabeth Hudson, insa pentru a nu crea confuzie din cauza similaritatii crescute cu numele celebrei actrite Kate Hudson, a preferat sa sa schimbe Hudson cu Perry.

Miley Cyrus - te gandeai vreodata ca nu acesta este numele real al artistei? Ei bine, se pare ca in buletin, cantareata era trecuta ca Destiny Hope Cyrus, nume pe care a decis sa si-l schimbe, legal, in Miley Cyrus la varsta de 15 ani.

Sursa foto: Videoclipuri-noi.info

Citeste si:

Gentleman si vagabond! Victor Slav ii da replica lui Cristea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare