Showbiz

#kim kardashian #kanye west #showbiz # nunta kim kardashian

Cea mai spectaculoasa nunta din showbiz! Repetitie la Paris, ceremonie la Florenta!

Cel mai mediatizat cuplu din showbizul international a ajuns, in sfarsit, la altar. Kim Kardashian si Kanye West s-au casatorit ieri, iar intreaga ceremonie a costat 7 milioane de dolari.

Cantaretul John Legend, Andrea Bocelli, Justin Bieber, Serena Williams sunt doar cateva nume de pe lista invitatilor care au facut concurenta la tinute cu vedetele prezente la Festivalul de la Cannes. Invitatii celor doi au petrecut vineri seara la Paris, la Palatul Versailles, unde a avut loc repetitia pentru nunta de ieri. Seara s-a incheiat cu artificii care au luminat spectaculos palatul. 

A doua zi, oaspetii au plecat la Florenta. Kim si Kanye au dorit ca acest oras cunoscut pentru romantismul pe care-l emana si unde au conceput-o pe fetita lor, North, sa fie si orasul nuntii lor. Cu mic cu mare, vedetele petrecarete au fost transportate cu un avion privat la locul nunti, castelul medieval Forte Belvedere.

Rochie Givenchy, meniu asortat

Ceremonia a fost una tinuta cat mai departe de ochii curiosilor, paparazzi reusind cu greu sa obtina cateva cadre cu mirii. Pentru Kim, aceasta este cea de-a treia casatorie, insa cunoscutul rapper a mers pentru prima data la altar. Cei doi au o fetita, North, care in luna iunie va implini un an.

Rochia miresei este semnata de Givenchy, fiind o rochie de tip sirena, acoperita de dantela, o tinuta de altfel specifica pentru voluptoasa Kim. Potrivit Daily Mail, pretul nu este unul extravagant, situandu-se in jurul a 1.200 de euro.

La nunta s-a servit un meniu italian, cu somon, pui, friptura de vita, paste, dar si inghetata de capsuni. Totul a culminat cu un imens tort cu sapte etaje, cu fructe. Asa cum a mentionat revista People, mancarea a fost toata in nuantele alb-roz, fiind asortata cu intregul decor. 

Andrea Bocelli si John Legend, concert live

Drumul catre altar a fost acompaniat de vocea lui Andrea Bocelli, in timp ce primul dans al mirilor a fost pe o melodie a bunului lor prieten, John Legend. 

De la nunta au lipsit doi invitati importanti, Beyonce si sotul acesteia, Jay-Z, care se pare ca au probleme mari in casnicie. Totusi, Kim si Kanye nu au fost deranjati de absenta cuplului si au dansat pe muzica lui Beyonce. De altfel, toti oaspetii par sa se fi distrat de minune, unii fiind surprinsi de paprazzi plecand desculti de la petrecere. 

CITESTE SI: Marele premiu de la Cannes, adjudecat de un film cu o romanca in rol principal

4 afrodiziace naturale din gradina ta

10 peisaje ce sunt prea frumoase pentru a crede ca sunt reale

Iata cateva imagini de la evenimentul monden al anului:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare