Showbiz

#reprezentatie #jennifer aniston #nicoleta luciu #showbiz #susan boyle #dorinte vedete 2014 #Geanina Ilies

Cele mai arzatoare dorinte ale vedetelor pentru 2014

Anul 2014 este la doar cateva zile distanta, iar multe vedete autohtone si internationale si-au facut deja lista cu aspiratii si dorinte pe care doresc sa le bifeze pe parcursul anului urmator. In timp ce unele viseaza la o cariera si mai infloritoare decat pana acum, altele planuiesc sa-si mareasca si familia sau sa ajunga la silueta ideala. Descopera cele mai arzatoare dorinte ale vedetelor pentru 2014!
 

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a fost printre primele celebritati din Romania care a iesit in presa cu lista de planuri pe care spera sa le infaptuiasca in 2014. Desi este mamica a patru copii, frumoasa vedeta spera sa devina din nou mamica, semn ca nasterile si statutul de parinte ii priesc din plin acesteia. Nicoleta a declarat ca isi mai doreste cel putin doi copii si ca spera ca barza sa revina din nou in casa ei, chiar de la anul.

Marirea familiei cu inca doi copii nu este singura dorinta asternuta de vedeta pe lista de aspiratii pentru 2014. Vedeta spera ca noul an sa-i aduca satisfactii si in plan profesional si a declarat ca si-ar dori mai multe concerte, dar si sa prezinte o emisiune de televiziune saptamanala.

Geanina Ilies

Frumoasa prezentatoare a stirilor de weekend de la Antena 1, Geanina Ilies, are planuri mari pentru 2014, cel putin pe plan profesional. Vedeta a declarat ca cel mai mult isi doreste sa dovedeasca ca poate face cele mai bune jurnale de stiri.

Jennifer Aniston

Si Jennifer Aniston si-a exprimat dorintele si aspiratiile pe care le are de la anul 2014. Acestea se refera in special la cariera in cinematografie. Pe lista de dorinte a frumoasei vedete se afla continuarea filmului "Horrible Bosses", dar si regizarea unui film de lungmetraj.

Susan Boyle

Cantareata scotiana Susan Boyle, care a devenit vedeta dupa castigarea concursului "Britain's Got Talent", si-a propus ca in 2014 sa slabeasca in jur de 13 kilograme. Desi este o adepta a dietelor de slabit si a incercat numeroase metode prin care sa ajunga la silueta dorita, niciuna nu a avut succes. Cu toate acestea, artista nu se lasa pagubasa si promite ca in 2014 va face tot posibilul ca greutatea ei sa ajunga de la 76 kg, cat are in prezent, pana la 63 de kilograme.




Sursa foto: Cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului