Showbiz

#monica gabor #rochii de mireasa #showbiz #elena basescu #bianca dragusanu #vedete intern #nunta vedete

Cele mai frumoase rochii de mireasa ale vedetelor! Au costat o avere!

Cum sezonul nuntilor a inceput, am aruncat un ochi in ograda vedetelor de pe plaiuri mioritice pentru a vedea ce fel de rochii au purtat in ziua in care s-au casatorit. Chiar daca cele mai multe dintre ele sunt doar un vis pentru femeile de rand, iata-le pe cele mai frumoase dintre ele.

Elena Basescu


Sursa foto: prerfecte.ro

Rochia de mireasa a Elenei Basescu a fost realizata de designerul roman Anca Maxim si a costat 4.500 de euro. Mezina presedintelui a adus dantela din Franta, de la acelasi designer de unde si-a luat materialele pentru rochia de mireasa si Kate Middleton, ducesa de Cambridge.

CITESTE SI:

Florin Piersic, din vacanta la spital! Ce spune marele actor

Teo Trandafir a recunoscut: "Intre mine si Prigoana e o iubire imposibila"


Cristina Rus

 

 

Sursa foto: cancan.ro

Nu se stie cat a costat rochia de mireasa a cantaretei Cristina Rus, pentru ca artista nu a vrut sa dezvaluie acest amanunt. Cert este ca pentru nunta, cuplul Cristina si Dragos Balteanu a cheltuit nu mai putin de 100.000 de euro, o suma exorbitanta tinand cont de numarul restrans de invitati: 50!

Monica Gabor

Sursa foto: viitoaremireasa.ro

80.000 de euro! Atat ar fi costat rochia pe care Monica Gabor a purtat-o in ziua casatoriei cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Rochia a avut o trena lunga de doi metri si a fost decorata cu peste 800 de cristale Swarovski.

Andreea Banica

Sursa foto: idealmariaj.ro

Una dintre cele mai inedite rochii de mireasa a fost cea purtata de cantareata Andreea Banica. Creatia, semnata Catalin Botezatu, i-a lasat pe invitati cu gura cascata: o rochie scurta, stramta si decoltata, impodobita cu 2.500 de cristale Swarowski. Si voalul a fost unul special, in mai multe straturi, care au iesit de sub un joben minimalist.

Roberta Anastase

Sursa foto: ele.ro

Fosta presedinta a Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-a casatorit anul trecut. Rochia pe care a purtat-o a fost o piesa ivoar, din dantela frantuzeasca, pe care au fost cusute manual margele. Trena a masurat un metru si jumatate, iar pe ea au fost cusuti 70 de metri de puf de strut. Voalul princiar, care, la inceputul ceremoniei, i-a acoperit fata, a masurat sase metri. Intreaga creatie a costat peste 10.000 de euro.

Bianca Dragusanu


Sursa foto: unica.ro

Una dintre cele mai mediatizate mirese a fost Bianca Dragusanu. Ea a purtat, la nunta de anul trecut cu Victor Slav, o rochie sexy si pretioasa, realizata din dantela frantuzeasca si cu un decolteu larg. Creatia a costat 5.000 de euro.

Alina Borcea

Sursa foto: idealmariaj.ro

Alina Borcea, sotia fostului actionar de la Dinamo, a imbracat in ziua nuntii o creatie a designerului Zuhair Murad, in valoare de 20.000 de euro. Voalul bogat si o trena maiestuoasa au facut ca rochia ei sa fie invidiata de o multime de femei.

Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare